Η πρώτη μέρα της Σούρι στο σχολείο

12.09.2012
Δεν κάνει βήμα χωρίς τους παπαράτσι από τη στιγμή που γεννήθηκε, οπότε τα φλας δεν θα μπορούσαν να μην απαθανατίσουν τη Σούρι Κρουζ (Suri Cruz) ως "πρωτάκι".


Η κόρη του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) έγινε έξι χρονών και όπως όλα τα συνομήλικα παιδάκια του κόσμου ξεκίνησε τη σχολείο της ως "χαρωπή μαθητριούλα". Ή… σχεδόν έστω.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Σούρι να τρώει αμήχανα τα νύχια της καθώς έφτανε στο σχολείο μαζί με τη μαμά της, η οποία, παρεμπιπτόντως έδειχνε πιο αγχωμένη από τη μικρή.

Η Σούρι θα παρακολουθήσει τα μαθήματα ενός νέου "επαναστατικού" –από μία άποψη- ιδρύματος που βρίσκεται στο Τσέλσι της Νέας Υόρκης και χαρακτηρίζεται "παγκόσμιο σχολείο".

Το "Avenues" απευθύνεται στην "ελίτ" των διάσημων παιδιών που λόγω υποχρεώσεων των γονιών τους περνούν πολύ χρόνο ταξιδεύοντας στην υφήλιο, δίνοντάς τους τα ανάλογα εφόδια αλλά και την κατάλληλη ελαστικότητα στα προγράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "Life & Style" τόσο η Κέιτ όσο και η Σούρι είναι ενθουσιασμένες με το νέο σχολείο, όμως ένα σχετικό σφίξιμο, όπως και να'χει, το νιώθουν αμφότερες. Δεν είναι και μικρό πράγμα αυτός ο αποχωρισμός.

Όσο για τον διάσημο μπαμπά; Ο Τομ Κρουζ δεν ήταν παρών στη μεγάλη μέρα της κορούλας του. Εκτός και αν προτίμησε κάποια άλλη πόρτα. Χωρίς παπαράτσι. Έστω… Καλή χρονιά λοιπόν στη Σούρι και όλα τα παιδάκια του κόσμου.

Ζ. Κ.