Μανούλα έγινε η Άννα Πάκουιν

12.09.2012
Δίδυμη χαρά στο σπίτι της 29χρονης ηθοποιού και του συζύγου της, Στέφεν Μόγιερ (Stephen Moyer) οι οποίοι μόλις έγιναν γονείς.


Ο 42χρονος ηθοποιός έχει ήδη δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, όμως για την Άννα Πάκουιν (Anna Paquin) αυτή ήταν η πρώτη γέννα, που μάλιστα της έφερε δύο παιδάκια με τη μία.

Παρότι η είδηση της γέννας –που σημειωτέον ήρθε μερικές εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο- επιβεβαιώθηκαν, περισσότερες πληροφορίες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Και μιλάμε για τα βασικά, όχι για λεπτομέρειες.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Άννα Πάκουιν και ο Στέφεν Μόγιερ πρόσφατα καλωσόρισαν τα δίδυμά τους. Τα μωρά γεννήθηκαν μερικές εβδομάδες νωρίτερα αλλά χαίρουν άκρας υγείας, ενώ οι μαμά και ο μπαμπάς είναι τρισευτυχισμένοι", αποκάλυψε ο εκπρόσωπος των ηθοποιών στο περιοδικό "People", αλλά μέχρι εκεί.

Πότε ακριβώς γεννήθηκαν τα παιδιά, ή –ακόμη πιο σημαντικό- αν είναι αγοράκια ή κοριτσάκια δεν το ξέρουμε ακόμη.

Ο Μόγιερ και η Πάκουιν, η οποία δεν έκρυψε ποτέ τις αμφιφυλόφιλες σεξουαλικές προτιμήσεις της, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βαμπιρίστικου σίριαλ "True Blood" όπου συμπρωταγωνιστούν και έγιναν ζευγάρι το 2007. Αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα και το 2010 παντρεύτηκαν μυστικά στο Μαλιμπού.

Να ζήσουν τα παιδάκια…

Ζ. Κ.