Η γυμνόστηθη Αμπρόζιο στην αγκαλιά του Κούτσερ

09.08.2012
Αυτή τη φωτογράφιση δεν θα θέλει να τη δει στα μάτια της η Μίλα Κούνις αλλά ούτε και η Ντέμι Μουρ!

Στην καμπάνια της εταιρίας ''Colcci's'', ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) ήρθε πολύ κοντά με το γυμνό στήθος της υπερ-καλλονής Αλεσάντρα Αμπρόζιο (Alessandra Ambrosio)!

Το ζευγάρι Κούτσερ- Αμπρόζιο που είχε συναντηθεί και πάλι στην πασαρέλα του οίκου ''Colcci'' τον περασμένο Μάρτιο, ήρθε ακόμα πιο κοντά στη φωτογράφιση για την καλοκαιρινή καμπάνια των ρούχων της εν λόγω φίρμας.

Πάντως, η χημεία ανάμεσα στον 34χρονο ηθοποιό - που αυτή την εβδομάδα κέρδισε τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου ηθοποιού στην αμερικάνικη τηλεόραση από τη συμμετοχή του στην σειρά ''Two and a Half Men''- και στην 31χρονη Αμπρόζιο είναι αδιαμφισβήτητη!

Η Αμπρόζιο, πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Τζέιμι Μαζούρ ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η βραζιλιάνα καλλονή έβγαλε 6,6 εκατομμύρια δολάρια από τα συμβόλαιά της από το Μάιο του 2011 μέχρι το Μάιο του 2012, λαμβάνοντας την 6η θέση ανάμεσα στα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως!

Ο Κούτσερ από τη μεριά του, εκτός από την τηλεοπτική του επιτυχία, απολαμβάνει και έναν μεγάλο έρωτα με την ηθοποιό Μίλα Κούνις, με την οποία πρόσφατα έζησαν στιγμές έρωτα και ξεγνοιασιάς στο εξωτικό Μπαλί.