Χαροπαλεύει ο πρώην σύζυγος της Γουάινχαουζ

09.08.2012
Μάχη για να διατηρηθεί στη ζωή δίνει ο πρώην σύζυγος της αδικοχαμένης Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse).

Ο Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) ήταν ο άνθρωπος που φέρεται να μύησε την Έιμι στις ναρκωτικές ουσίες και αυτή την ώρα δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση μετά από χρήση ναρκωτικών και κατανάλωση αλκοόλ. Τον Φίλντερ βρήκε η σύντροφός του Σάρα Άσπιν (Sarah Aspin) την στιγμή που κόντευε να πνιγεί μέσα στον ίδιο τον εμετό του.

Η Άσπιν που είναι και μητέρα του 15 μηνών γιου του Φίλντερ ανέφερε στην εφημερίδα ''Sun'' πως ο Μπλέικ πάσχει από ανεπάρκεια πολλών από τα ζωτικά του όργανα και οι γιατροί τον έχουν θέσει σε κώμα για να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει την κρίση.

Η σύντροφός του προσεύχεται να γίνει καλά αλλά όπως τόνισε προετοιμάζει τον εαυτό της να δεχτεί το ενδεχόμενο πως ο Μπλέικ μπορεί και να μην ξυπνήσει ξανά.

Τα τραγικά νέα για τον πρώην σύζυγο της Γουάινχαουζ με την οποία έζησε ένα θυελλώδη δεσμό έρχονται περίπου ένα χρόνο μετά την τραγική απώλεια της Έιμι εξαιτίας των εξαρτήσεων, στην μύηση των οποίων ο Φίλντερ έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο.