Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια ο Άρνι με ναξιώτη

09.08.2012
Ο Άρνι ή κατά κόσμον Γρηγόρης Αρναούτογλου, ως γνωστόν βρίσκεται στη Νάξο μαζί με το κορίτσι του Κατερίνα και είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ.

Όμως καθώς το ζεύγος περίμενε το καράβι για τα Κουφονήσια, ένας κάτοικος της Νάξου του την “είπε” χοντρά.

“Είσαι ο μόνος στο νησί που δεν θα χαιρετούσα”, είπε χαρακτηριστικά ο κάτοικος του νησιού στον Γρηγόρη!

Ο Γρηγόρης όμως δεν απάντησε και θεώρησε καλύτερο να χαμογελάσει και να μην χαλάσει και τη ζαχαρένια του τώρα που ετοιμαζόταν να πάει με την Κατερίνα του στα Κουφονήσια.

Ο κάτοικος όμως συνεχίζει: “Καλά είμαι υποχρεωμένος να ακούω τη μουσική σου σε όλο τον Άγιο Προκόπιο;” είπε ο ναξιώτης. Ο Γρηγόρης όπως είδαμε στο ρεπορτάζ του star δεν απαντά και πάλι και κάθεται επάνω στο μηχανάκι του και περιμένει το πλοίο.

Από τον εκθειασμό της τηλεόρασης στον εκθειασμό της παραλίας”, συνεχίζει ο ναξιώτης.

Πλάκα μου κάνεις. Δεν τα λες σοβαρά”, λέει ο Αρναούτογλου που έχει αρχίσει να φουντώνει και συνεχίζει ο κάτοικος του νησιού: “ Σοβαρά τα λέω. Άνθρωποι σαν εσένα κατέστρεψαν το νησί. Αν δεν σ'αρέσει να σηκωθείς να φύγεις και σταμάτα να μου μιλάς”, είπε ο ντόπιος.

Ο Γρηγόρης φυσικά και τα πήρε “κρανίο” και η Κατερίνα προσπάθησε να τον ηρεμήσει ενώ ο Γρηγόρης δεν ήθελε και πολύ να κάνει σαματά. Μετά από λίγο ο παρουσιαστής μπαίνει στο πλοίο και οι επιβάτες τον ακούνε να φωνάζει: “Δεν με παρατάτε δεν πουλάω λούσα. Με ένα απλό μηχανάκι κυκλοφορώ, όχι με τζιπάρες”, είπε ο Γρηγόρης που όπως φαίνεται είχε mood drop!

Ε.Α.