Παπαδόπουλος: "Ήμουν φτωχό παιδί χωρισμένων γονιών"

09.08.2012
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μπορεί σήμερα να είναι στα φόρτε του αλλά έχει περάσει πολλά και δύσκολα παιδικά χρόνια.

«Οι καταστάσεις που έζησα, κάποια περιστατικά και φυσικά η φτώχια που βίωνα τότε, με ωρίμασαν πολύ. Έζησα πολύ φτωχικά χρόνια! Ήμουν ένα φτωχό παιδί χωρισμένων γονιών- με ό,τι αυτό μπορεί να περικλείει για ένα ευαίσθητο παιδί όπως ήμουν εγώ.

Ποτέ, άλλωστε, δεν υπήρξα πλούσιος- ούτε βέβαια τώρα είμαι. Στερήθηκα πολλά, από ένα απλό παιχνίδι, ένα μικρό δώρο, μέχρι την “αυτονόητη”- για όλα τα μικρά παιδιά- σημασία», λέει ο τραγουδιστής, προσθέτοντας πως έχει πάρει πολλή αγάπη από τους δικούς του ανθρώπους.

Όπως εξομολογείται ο Γιώργος, έχει πολύ καλές σχέσεις με την μητέρα και τα τρία αδέρφια του, ενώ πλέον έχει αποκατασταθεί η σχέση που είχε με τον πατέρα του. «Με τον μπαμπά μου είχαμε αραιή σχέση. Δεν ήμασταν κοντά. Σήμερα, όμως, όλα είναι πολύ καλύτερα. Όλα αυτά που βίωσα μου άφησαν σημάδια, όχι απωθημένα. Αν το δεις εντελώς ψυχρά, θα καταλάβεις ότι αυτά δεν ξεπερνώνται ποτέ. Γιατί είναι αναμνήσεις που σίγουρα δεν θα ξεχάσω, όμως, ποτέ δεν τους επέτρεψα να γίνουν απωθημένα και να μου κάνουν κακό», λέει ο τραγουδιστής και όπως και να έχει όλοι έχουν τραβήξει τα ζόρια τους και όλοι έχουν περάσει δύσκολα.

Ε.Α.