Τα πήρε "κρανίο" η Τζούλια με την νέα της ταινία

03.08.2012
Η Τζούλια Αλεξανδράτου τα ...πήρε πολύ άσχημα στο κρανίο αφού έκανε την έκρηξη μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook μιας και όπως φαίνεται καθόλου δεν άρεσε στο κορίτσι ότι κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από το όνομα της...Και τι όνομα! Βαρύ σαν ιστορία!

Όπως λέει η Sirina στην ιστοσελίδα της :"Η Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει στη Sirina με ένα κάστινγκ που θα συζητηθεί... Η ομορφότερη γυναίκα της Ελλάδας αναλαμβάνει αυτή τη φορά να περάσει από σκληρό κάστινγκ τον Ζαφείρη Ντούρο! Άραγε ο Ζαφείρης θα περάσει από το crash test της απαιτητικής Τζούλιας; Παράλληλα, ο Ντίνος ο Γιατρός οργανώνει το δικό του κάστινγκ με νεαρές πρωτοεμφανιζόμενες σε αγαπημένο νησί των celebrities ... "

H Tζούλια όμως φαίνεται πως είναι έξαλλη και έγραψε στο Facebook αναφέρεται σε όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν το όνομα της: "Λυπάμαι που βγαίνουν διάφοροι επιτηδιοι για ακόμα μια φορά ξαναπλασαροντας παλια DVD κλπ..βγάζοντας τα τώρα στη φορά!! Είναι άδικο ! Τι άλλο θα σκεφτούν κάποιοι τελικά να κάνουν, για να πλουτίσουν !! Έλεος ! δυστυχώς είναι ανεξέλεγκτη όλη αυτη η 'fake' αγορά κ τα Ιντερνετ !!! Τραγικό !", είπε η Τζούλια. Μα αυτά τα ίντερνετ πια πρέπει να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται το όνομα της σταρ!

Ε.Α.