Μπαντέρας: Τα... φοράει στην Γκρίφιθ;

20.07.2012
Ψύλλοι στα αυτιά της Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) μπήκανε –και λίγα λέμε δηλαδή- με ένα βίντεο φωτιά που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Πρωταγωνιστές, ο λατρεμένος της σύζυγος και μια εντυπωσιακή σταρ του Μπόλιγουντ!

Καθώς οι φήμες θέλουν τον γάμο του διάσημου ζευγαριού να τρίζει για τα καλά, ο Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) δίνει δικαιώματα καθώς επιδίδεται σε χορό τύπου "Dirty Dancing" με την καυτή Μαλίκα Σέραβατ (Mallika Sherawat).

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον 51χρονο σταρ να χορεύει με την νεαρή Μπολιγουντιανή σταρ ενώ η σύζυγος είναι… άφαντη.

Το συμβάν λέγεται ότι καταγράφηκε σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο γιοτ του δισεκατομμυριούχου Πολ Άλεν (Paul Allen) κατά τη διάρκεια του τελευταίου Φεστιβάλ των Κανών.

Ο στυλίστας της κοπέλας, Ιβάν Μπίτον (Ivan Bitton) αποκάλυψε στο Radar ότι "η χημεία ανάμεσα στους δύο ήταν τέτοια που μπορούσες να δεις τις σπίθες να πετάγονται", όμως ότι ο χορός τους διακόπηκε βίαια από μια γυναίκα που άρπαξε στα καλά καθούμενα τον Μπαντέρας.

Και για να προλάβουμε τυχόν ερώτηση: Όχι, δεν ήταν η 54χρονη κυρία Μπαντέρας.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 17 χρόνια και έχει μαζί μία κόρη.

Ζ. Κ.