Ύποπτος για εμπόριο ναρκωτικών ο γιός Σταλόνε

20.07.2012
Καινούρια στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από τον θάνατο του Σέιτζ Σταλόνε (Sage Stallone) που ανοίγουν ένα τελείως διαφορετικό μέτωπο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του άτυχου 36χρονου βρέθηκαν 50 γιγαντιαία μπουκάλια φαρμακείου το καθένα εκ των οποίων χωρούσε γύρω στα 500 χάπια υδροκωδεΐνης –πιο γνωστής ως Vicodin. Και μάλιστα τα περισσότερα ήταν άδεια!

Τα ευρήματα αυτά θεωρήθηκαν αρχικά επιβεβαίωση της αρχικής σκέψης ότι ο Σέιτζ πέθανε από υπερβολική δόση. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στο δωμάτιο του νέου βρέθηκαν και "σακουλάκια με ύποπτη λευκή σκόνη".

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό και μάλιστα για ευνόητους λόγους.

"Μόνο και μόνο το βάρος του είναι στοιχείο που διαψεύδει αυτό τον ισχυρισμό. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών ουσιών είναι σχεδόν σκελετωμένοι ενώ ο Σέιτζ ήταν γεματούλης. Η εξωτερική εικόνα του δεν υπονοεί ούτε στο παραμικρό ότι έπαιρνε ναρκωτικά", υποστηρίζουν οι πηγές τονίζοντας την πεποίθηση ότι "ο νεαρός Σταλόνε δεν μπορεί παρά να ήταν έμπορος". Αλλιώς τι έκανε 25.000 χάπια –και βάλε- που έλειπαν από τα μπουκάλια που βρέθηκαν στο δωμάτιό του;

Ταυτόχρονα οι θεωρίες που ήθελαν τον Σέιτζ να έχει αυτοκτονήσει, κρίνονται επίσης παντελώς αβάσιμες από τους κολλητούς του.

Κατά τα άλλα, οι έρευνες συνεχίζονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων εκκρεμούν.

Ωστόσο, η κηδεία του Σταλόνε θα γίνει το Σάββατο σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ ο απαρηγόρητος πατέρας, Συλβέστερ (Sylvester) έχει προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ ώστε να μάθει την αλήθεια πίσω από τις τελευταίες μέρες του γιου του.

Είχε προβλήματα; Έπινε αλκοόλ; Έπαιρνε ναρκωτικά; Όλες αυτές –και άλλες πολλές- ερωτήσεις περιμένουν τις απαντήσεις τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το τρέιλερ του πέμπτου "Ρόκι" όπου ο Σέιτζ έπαιζε τον γιο του μπαμπά του!

Ζωή Κίττα