Ο Κρουζ επιμένει να... κλέψει τη Σούρι

12.07.2012
Φημών συνέχεια στο σίριαλ με θέμα τον χωρισμό των Κρουζ και αυτή τη φορά κεντρικό πρόσωπο είναι η 6χρονη κόρη του ζευγαριού.


Μπορεί επίσημα οι δύο πρώην σύζυγοι να συμφώνησαν στους όρους του διαζυγίου τους αναίμακτα, όμως νέα δημοσιεύματα το αμφισβητούν εντόνως.

Πληροφορίες θέλουν την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) να έχει εξαγοράσει με τη σιωπή της αυτό που ήθελε πάνω από όλα, δηλαδή την κύρια κηδεμονία της Σούρι (Suri) καθώς και τον έλεγχο της σχέσης της μικρής με τον πατέρα της.

Η 33χρονη ηθοποιός τρέμει στην ιδέα του ότι ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) θα μυήσει τη μοναχοκόρη της στα άδυτα της Σαϊεντολογίας και για τον λόγο αυτό εξασφάλισε να είναι παρόντες δικοί της άνθρωποι σε κάθε συνάντηση μπαμπά και κόρης.

Αν σκεφτεί κανείς τον κόπο και τον χρόνο που ξόδεψε η Κέιτι για να καταστρώσει το τέλειο σχέδιο φυγής, αλλά και για να το εκτελέσει με τέτοια μαεστρία (!) θα πρέπει να αισθάνεται μόνο ικανοποίηση από την έκβαση της ιστορίας.

Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό "Star", παρότι κρατά πάντα χαμηλούς τόνους, ο 50χρονος σταρ δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραδώσει εύκολα τα όπλα.

Ο Κρουζ προετοίμαζε την κατήχηση του μοναδικού βιολογικού παιδιού του από τη στιγμή που γεννήθηκε και δεν θα παρατήσει τα όπλα έτσι απλά.

"Ο Τομ θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει αυτό τον πόλεμο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να προσφέρει, ή να χάσει κάθε σεντ από την $250 εκατομμυρίων περιουσία που υπολογίζεται ότι έχει", υποστηρίζουν οι πηγές υπογραμμίζοντας ότι εκεί ακριβώς εντοπίζεται το πρόβλημα στους δύο πρώην συζύγους.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο Τομ είχε αρχίσει τον προσηλυτισμό της κόρης του εδώ και λίγο καιρό, πίσω από την πλάτη της Κέιτι, η οποία όμως κατάλαβε τι συνέβαινε από την αλλαγή που διέβλεπε στη διάθεση και τον χαρακτήρα της κόρης της.

Γι' αυτό και κατάστρωσε το σχέδιο, γι' αυτό και την… έκανε με αυτό τον τρόπο, γι' αυτό και έχει ήδη επιστρέψει ενεργά στον καθολικισμό.

Ταυτόχρονα, τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον δικηγόρο του Κρουζ να απειλεί με αγωγή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων τους εκδότες του "National Enquirer" καθώς στο τελευταίο τεύχος του περιλαμβάνει ρεπορτάζ περιγράφοντας το σπίτι των Κρουζ ως το "σπίτι του Τρόμου" εστιάζοντας στη φρίκη που βίωσε η Κέιτι Χολμς τα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ.

Και η υπομονή έχει τα όριά της, υποστηρίζει ο Κρουζ, την ίδια στιγμή που φήμες θέλουν την τελευταία πρώην σύζυγό του να έχει κρυφά πίτσι πίτσι με την αμέσως προηγούμενη. Ναι, τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman).

Ζ. Κ.