Μελέτη: "Ζήτησα τη βοήθεια της Μενεγάκη"

13.07.2012
Η Ελεονώρα Μελέτη πριν αρχίσει τις βουτιές στην παραλία και τα uploads φωτογραφιών από τα μπάνια της και λίγο μόλις τελείωσε η εκπομπή της μίλησε στο MTV Movies & Stars για την μετακίνηση της στη μεσημεριανή ζώνη και όλα όσα είχε να αντιμετωπίσει αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν αρχίσει τις βουτιές στην παραλία και τα uploads φωτογραφιών από τα μπάνια της και λίγο μόλις τελείωσε η εκπομπή της μίλησε στο MTV Movies & Stars για την μετακίνηση της στη μεσημεριανή ζώνη και όλα όσα είχε να αντιμετωπίσει αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

“Δεν θεωρώ ότι έπρεπε να δώσω εξετάσεις φέτος στη μεσημβρινή ζώνη. Εγώ πήγα με την ψυχολογία ότι από ανάγκη πηγαίνω μεσημέρι. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις. Στόχος μου είναι να υπάρχει αρμονία στη συνεργασία μας, όμως θεωρώ ότι κρίνομαι φέτος για την πρωινή ζώνη, η οποία πήγε για ακόμα μια φορά περίφημα. Στον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης θα μπω από του χρόνου. Δεν επένδυσα. Πήγα όπως ήμουν το πρωί, λέω όπως είμαστε το πρωί έτσι θα πάμε το μεσημέρι, δεν θα αλλάξουμε τίποτα και από του χρόνου που θα ξεκινήσουμε από την ίδια αφετηρία, την ίδια χρονική στιγμή βλέπουμε. Δεν έχουμε ίδια θεματολογία με την Ελένη, κάνουμε διαφορετικές εκπομπές. Δεν έχω ενημέρωση .”, είπε η παρουσιάστρια. Όσο για τα μαλλιά, μήπως τελικά είχε να κάνει και με το ότι ήθελε να διαφοροποιηθεί από την Ελένη;
"Δεν έκοψα τα μαλλιά μου για να διαφοροποιηθώ από την Ελένη. Όταν έκοψα τα μαλλιά μου ήμουν ήδη 2 χρόνια μακριά από την Ελένη. Τα μαλλιά μου είναι ίσια και λεπτά, που σημαίνει ότι όταν είναι μακριά δεν στέκεται τίποτα. Τα είχα ξανακόψει στα 19 και το είχα βολευτεί πολύ! Οι άντρες, παραδόξως, με προτιμούν με κοντό. Όταν τα πρωτοέκοψα ένιωθα πιο "αντρουά", μου πήρε χρόνο να νιώσω καλά με τους άντρες όταν τα πρωτοέκοψα . Είχα μπει στη λούμπα να επηρεάζομαι από τη σύγκριση με τη Μενεγάκη. Δεν είχα βέβαια σκοπό να συγκριθώ με κάτι. Δεν έγινα ξανθιά με μακριά μαλλιά για να πάω στον ΑΝΤ1. Στην ελληνική τηλεόραση δικαιωματικά είμαι και η μόνη φυσική ξανθιά !” είπε η Ελεονώρα που πάντα θέλει με κάποιο τρόπο να διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες.
Και πώς ήταν άραγε η συνάντηση με τη Μενεγάκη: “Όταν συναντήθηκα με την Ελένη ήταν τέλεια! Όπως συναντιούνται δύο γυναίκες που μια ζωή ακούνε πράγματα από άλλους. Η προσέγγιση έγινε από την Ελένη. Δεν είχα κάνει καμία παρεξήγηση μέσα στο μυαλό μου, είχα μπει σε ένα παιχνίδι με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω και ό,τι άποψη είχα ήταν από αυτά που μου λένε. Τώρα δεν θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο 5 φορές την ημέρα, όμως έχουμε ανταλλάξει χαιρετισμούς και φιλιά μέσω τρίτων και μάλιστα της ζήτησα τη βοήθειά της πρόσφατα διότι μόνο εκείνη θα μπορούσε να με βοηθήσει. Πήρα λοιπόν και της το ζήτησα .” , είπε χωρίς φόβο και πάθος η Μελέτη που φαίνεται έχει γίνει το πρότυπο της η Ελενίτσα! Μπράβο στα κορίτσια, αυτό θα πει πολιτισμός!

Ελένη Αναστασάκη