Σκάρλετ Γιόχανσον: Είμαι πολύ σέξι για ηθοποιός!

13.07.2012
Η 27χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι αυτό που αρχικά φαντάζει ως τεράστιο προτέρημα για κάποιους μπορεί τελικά να είναι τεράστιο μειονέκτημα.

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η έφηβη τότε Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) έκανε τα πρώτα κινηματογραφικά της βήματα στο πλευρό του Ρόμπερτ Ρέντφορντ (Robert Redford) και της Κριστίν Σκοτ Τόμας (Kristine Scott Thomas) στον "Γητευτή των Αλόγων" και το όνομά της έχει πια συνδεθεί με άλλου τύπου ρόλους. Πολύ πιο θηλυκούς και προκλητικούς.

Όχι όμως ότι της ίδιας της αρέσει αυτό. Απλά, όπως αποκαλύπτει, δεν έχει επιλογή.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Σκάρλετ παραδέχτηκε ότι "παραείναι σέξι για το επάγγελμά της" και πως αυτό της έχει κοστίσει αρκετούς καλούς ρόλους στην καριέρα της.

"Αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Και είναι πολύ άσχημο γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω. Μα καλά δεν το βλέπουν; Σίγουρα υπάρχουν φορές που δεν είμαι τόσο σέξι. Άσε που έχει μεγάλο ενδιαφέρον έτσι και αλλιώς να βλέπεις έναν ηθοποιό να μεταμορφώνεται", είπε τον πόνο της η Γιόχανσον που πρόσφατα είχε την ευκαιρία να παίξει έναν πιο "συμβατικό ρόλο" στην ταινία "Ο δικός μας ζωολογικός κήπος" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Πάντως, εκτός από την έμφυτη σεξουαλικότητά της, η Σκάρλετ ξέρει ότι πρέπει να βοηθήσει και λίγο την κατάσταση. Και το κάνει.

"Ζω μια σχετικά υγιεινή ζωή, αν και δεν είμαι υπερβολικά αυστηρή με το πρόγραμμά μου. Μου αρέσει να βγαίνω έξω και να πίνω καναδυό ποτηράκι κρασί, ή που και που κανένα κέικ. Όμως γυμνάζομαι συστηματικά και τρέφομαι σωστά ενώ φροντίζω να ξεκουράζομαι αρκετά", ομολόγησε η όμορφη σταρ η οποία ξεκαθάρισε ότι τρώει άπειρο λάχανο ενώ αποφεύγει το κρέας και τα γαλακτοκομικά.

Ζ. Κ.