Πολίτη: "Παλιατζούρες οι φωτογραφίες της Σίσσυς"

13.07.2012
Χαμός έγινε με τις φωτογραφίες αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου και το πώς την είδαμε στα διάφορα περιοδικά με τα πατσόκοιλα και τις δίπλες και φυσικά έτρεξε η φίλη της Χριστίνα Πολίτη να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Αφού θαύμασα το OK, σήμερα σέρφαρα στο internet και είδα κάτι επιμελώς αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιώ, διόλου κολακευτικές αλλά εντελώς νορμάλ για εμάς τις γυναίκες», έγραψε στο προσωπικό της blog η Πολίτη και άρχισε να βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Καταρχήν... οι φωτογραφίες αυτές είναι παλιατζούρες τραβηγμένες σε κάτι πισίνες παλιά ... μόλις είχε γεννήσει σχεδόν. Κατά δεύτερον το κορίτσι αυτό το είχα εγώ πλάι μου on the beach πριν λίγες ημέρες στη Φούρκα και ουδεμία σχέση έχει με το κορίτσι των παλιατζούρικων φωτογραφιών. Κατά τρίτον.. έχω κουραστεί να ακούω έχασε- δεν έχασε τα κιλά εγκυμοσύνης. Ότι γουστάρουμε θα κάνουμε μετά τη γέννα. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να νοιάζει μία υγιή γυναίκα που μόλις έζησε αυτή την αριστουργηματική στιγμή της ζωής της είναι το μπικίνι. Αυτά τα κάνουν κάτι υστερικές. Ι hate the look Sexy Λεχώνα! Άντε γιατί βαρέθηκα με τα κιλά της εγκυμοσύνης και τις κορμάρες», έγραψε μέσα στα νεύρα.

Εμ κάτι παραπάνω θα ξέρει ολόκληρη Χριστίνα Πολίτη που έκανε μπάνιο με την Σίσσυ πριν λίγες μέρες on the beach. Και τι κακοί άνθρωποι πια αυτοί που ξεθάβουν τις παλιές φωτογραφίες της Χρηστίδου και τις δημοσιεύουν στα περιοδικά ενώ άλλοι έχουν ρίξει τόνους ιδρώτα και άπειρα κλικ στο photoshop για να δείχνουν έτσι τέλεις και χωρίς πατσόκοιλα...

Ελένη Αναστασάκη