Φιλιώσανε ξανά Άνιστον και Κοξ

13.07.2012
Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τις δύο γυναίκες να τα έχουν βρει ξανά ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) έγιναν κολλητές από τον πρώτο καιρό της συνεργασίας τους στο πλατό της τηλεοπτικής επιτυχίας "Τα φιλαράκια" όπου πρωταγωνιστούσαν. (Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε μια σκηνή της σειράς που βασίζεται ξεκάθαρα σε... φαντασία. Πρωταγωνίστριες, φυσικά, η Μόνικα και η Ρέιτσελ).

Η σχέση των δύο ηθοποιών λέγεται ότι πέρασε μια ισχυρή κρίση λίγο αφού η Τζεν άρχισε να βγαίνει με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) πριν από έναν χρόνο.

Όπως φαίνεται ότι η κατάσταση εξομαλύνθηκε καθώς αυτόπτες μάρτυρες τις εντόπισαν σε νυχτερινή έξοδο να διασκεδάζουν μαζί τα αγόρια τους.

Και καλά… για την Άνιστον ξέρουμε. Ο συνοδός της Κοξ, πότε προέκυψε;

Η 47χρονη ηθοποιός χώρισε από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της Ντέιβιντ Αρκέρ (David Arquette) τον Οκτώβριο του 2010 και από τότε δεν έχει ακουστεί τίποτα για νέο αμόρε.

Κι όμως, φαίνεται ότι ήρθε ο καιρός της.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Θερού και η Άνιστον έφτασαν στο πριβέ κλαμπ Soho House στο δυτικό Χόλιγουντ πριν από μερικά βράδια και ύστερα από λίγο στην παρέα προστέθηκε ένας αγνώστων στοιχείων άντρας.

Όταν αργότερα έφτασε και η Κόρτνεϊ Κοξ το πράγμα ξεκαθάρισε: Δύο ζευγαράκια που βγήκαν έξω για ποτάκι.

Μάρτυρες μεταφέρουν ότι οι τέσσερίς τους έδειχναν να περνούν πολύ καλά ενώ οι δύο γυναίκες μιλούσαν συχνά πυκνά μεταξύ τους χαζογελώντας με οικειότητα.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η Τζένιφερ είναι νονά της κόρης της Κόρτνεϊ, Κόκο.
Ζ. Κ.