Ανιστον: Μετά τη χυλόπιτα, ώρα για... έπιπλα!

05.07.2012
Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός επέστρεψε στη βάση της και παρά τις τελευταίες… αναποδιές, η ζωή της συνεχίζεται κανονικότατα. Και καλύτερα μάλιστα!


Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) επέστρεψαν στο σπίτι τους μετά τις μίνι διακοπές που έκαναν στην Ευρώπη και εθεάθησαν να ψωνίζουν έπιπλα.

Τι και αν σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη σταρ απέρριψε την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της;

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του το "ατυχές συμβάν" δείχνοντας ξεκάθαρα τη διάθεσή του να προχωρήσει παρακάτω.

Αφού λοιπόν ξεκουράστηκαν στη Γαλλία και την Ιταλία, η Τζεν και ο Τζάστιν το έριξαν αμέσως στη δουλειά καθώς έχουν ένα ολόκληρο παλάτι να επιπλώσουν. Δεν είναι απλά τα πράγματα.

Η έπαυλη που αγόρασε πρόσφατα η Άνιστον στο δυτικό Χόλιγουντ ανακαινίζεται και όσο καιρό κρατούν οι εργασίες το ζεύγος νοίκιασε ένα διαμερισματάκι στο Μπέβερλι Χιλς με $40.000 ενοίκιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό "ΟΚ!", η Τζεν περίμενε πρόταση γάμου από τον Τζάστιν, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένη από το πώς τελικά έγινε και έτσι, δεν δέχτηκε.

"Η Τζένιφερ τον αγαπά τον Τζάστιν και θέλει να τον παντρευτεί όμως νιώθει ότι εκείνος δεν είναι έτοιμος ακόμη και προχωρά στο βήμα λόγω της πίεσης που νιώθει από την πλευρά της", μεταφέρουν οι πηγές, συμπληρώνοντας ότι η Άνιστον ξεκαθάρισε ότι "θα τον περιμένει όσο χρόνο του χρειαστεί". Αυτός είναι έρωτας.

Ζ. Κ.