Το στήθος ποιας σταρ κοντεύει να... εκραγεί;

27.06.2012
Η αδυναμία της 31χρονης σταρ στα κοινωνικά δίκτυα είναι γνωστή καθώς μοιράζεται συστηματικά σκέψεις και εμπειρίες με τους φίλους σε αυτά. Τώρα προτεραιότητα έχει το παιδάκι της, και όλα όσα σχετίζονται με αυτά.


Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) έγινε μανούλα την πρωτομαγιά που μας πέρασε φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Μάξουελ (Maxwell) καρπό του έρωτά της με τον Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson).

Διάσημη για την πάλαι ποτέ καλογυμνασμένη και αδύνατη φιγούρα της, η Τζέσικα προκάλεσε μεγάλη εντύπωση όταν σχεδόν "παραμορφώθηκε" από τα πολλά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Πληροφορίες τη θέλουν να έχει "χτυπήσει" τα 100!

Το μωράκι γεννήθηκε υγιέστατο, οι γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ήρθε η ώρα για τη διάσημη μαμά να χάσει τα περιττά κιλά που της άφησαν οι 9 προηγούμενοι μήνες.

Η Σίμπσον βρίσκεται ήδη σε αυστηρότατο πρόγραμμα διατροφής καθώς έχοντας υπογράψει συμβόλαιο ως το πρόσωπο των Weight Watchers σκοπεύει να πετύχει τον στόχο της –δηλαδή τα 50 και βάλε παραπανίσια κιλά της- πριν από το τέλος του χρόνου.

Άσε που αν τα καταφέρει, θα πάρει και $4 εκατομμύρια ως επιβράβευση από το ινστιτούτο. Ένα επιπλέον κίνητρο λοιπόν για τη διάσημη χαζομαμά που εκτός από μια νέα φωτογραφίας της μπουμπούς της που ανέβασε στο Twitter, δημοσίευσε και μία δική της όπου φαίνεται το μπούστο της σε όλο το μεγαλείο. Λίγο ακόμη και θα… σκάσει!

Ζ. Κ.