Κοκκίνου: Δεν μιλάει στο γιο της για τον Μπόγρη

27.06.2012
Σε θεατρική πρεμιέρα βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου κι εκεί ήταν και οι τηλεοπτικές κάμερες, που μία που την είδαν και μία άρχισαν τις ερωτήσεις για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη.

Η τραγουδίστρια με ανεβασμένη διάθεση απάντησε σε όσα τη ρώτησαν, μιλώντας για τις καλοκαιρινές της διακοπές κι εμφανίσεις μέχρι τον Μπόγρη και το γιο της Αλέξανδρο.

Αν και οι ερωτήσεις ήταν του... ποδιού, η Έλλη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον κατά πολύ νεότερό της μπασκετμπολίστα, υποστηρίζοντας ότι η ειλικρίνεια παίζει σημαντικό ρόλο. «Πιστεύω ότι η ειλικρίνεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ηλικίες. Η κάθε ηλικία θέλει τον τρόπο της και την αλήθεια. Όση βέβαια αλήθεια μπορεί να κατανοήσει και να αντέξει». Παραδέχτηκε επίσης, ότι προσέχει πολύ τι λέει στο παιδί της για την προσωπική της ζωή και δη για τη σχέση της.

Εξάλλου, λίγες μέρες πριν είχε αποκαλύψει ότι ο μικρός Αλέξανδρος δεν γνωρίζει ότι έχει σχέση με τον Μπόγρη, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν γνωριστεί. «Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο, ούτε έχω δείξει, τις λίγες φορές που έχουν έρθει σε επαφή, ότι με τον Γιώργο έχουμε σχέση. Αυτό που ξέρει είναι ότι είναι φίλος μου, τον αντιμετωπίζει όπως και τον Παύλο Σταματόπουλο που είναι κουμπάρος μου και νονός του. Το έχω κουβεντιάσει και με παιδοψυχολόγο και μου τόνισε ότι είναι πολύ μικρός για να συζητήσω μαζί του κάτι τέτοιο», αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ.