Η κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ μεγάλωσε και... σκίζει!

22.06.2012
Λένε ότι δεν καταλαβαίνεις στην πραγματικότητα πως περνά ο καιρός παρά μόνο αν κοιτάξεις πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά.


Η Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger) υπήρξε παντρεμένη με τον Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Baldwin) και έχουν μαζί μια κόρη, την 16χρονη σήμερα Άιρλαντ (Ireland).

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1990, παντρεύτηκε το 1993 και έγιναν γονείς δύο χρόνια αργότερα. Πρωταγωνίστησαν μαζί σε μερικές ταινίες αλλά τελικά απομακρύνθηκαν και η Κιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2001.

Τις σχέσεις πατέρα και κόρης σκίαζαν επί χρόνια οι βαριές κουβέντες που εκείνος της είχε απευθύνει μέσω ηχητικού μηνύματος που είχε διαρρεύσει το 2007, αλλά φαίνεται ότι όλα είναι καλύτερα σήμερα.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ο Άλεκ την είχε χαρακτηρίσει –με τρελή φωνή και ένταση, βέβαια- ως "ανάγωγο, άξεστο γουρούνι".

Χθες, πάντως, οι δυο τους φάνηκαν μια χαρά να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης έχοντας ήδη πάρει μαζί πρωινό.

Και βέβαια το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς είναι η εκπληκτική ομοιότητα της Άιρλαντ με τη μαμά, αν και φαίνεται και αρκετός μπαμπάς στην έκφραση…

Στο μεταξύ, και ενώ ο Άλεκ Μπάλντουιν ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για Κιμ Μπέισινγκερ και να μην αναφέρουμε το θρυλικό φιλμ που την έκανε διάσημη. Έτσι, στα βίντεο που ακολουθούν, θυμηθείτε το τρέιλερ από τις "9 1/2 εβδομάδες" καθώς και εκείνο της ταινίας "The Getaway".

Ζ. Κ.