Κιμούλης: του πήγε η μητέρα του τον εισαγγελέα!

22.06.2012
Ο Γιώργος Κιμούλης δεν δίνει πολύ συχνά συνεντεύξεις όταν όμως δίνει -όπως έγινε χθες στο Πρωινό mou”- είναι γεμάτος αποκαλύψεις!

Αν νομίζεις ότι μόλις ανακοίνωσε στους γονείς του την απόφαση του να δώσει για την δραματική σχολή ότι εκείνοι πέταξαν από τη χαρά τότε κάνεις μέγα λάθος: "Οι γονείς μου ήταν προοδευτικοί στην ιδεολογία, αλλά συντηρητικοί στη ζωή τους. Θυμάμαι ήταν πρωί και είπα στον πατέρα μου ότι πάω να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή. Γύρισε πλευρό και ξανακοιμήθηκε. Δε με πίστεψε. Στην πρώτη μου παράσταση που έπαιζα κομπάρσος, η μητέρα μου ήρθε να με πάρει με εισαγγελέα",είπε ο Κιμούλης αν και όπως είπε μετά η μητέρα του έγινε η μεγαλύτερη θαυμάστρια του και συνέχισε: “Η παράσταση αυτή δεν πήγαινε καλά. Μια μέρα λοιπόν ακούγαμε ουρλιαχτά και χειροκροτήματα και ήταν η μάνα μου που παρότρυνε και τους υπόλοιπους να μας χειροκροτήσουν", είπε.

Όσο για το πώς είναι στις σχέσεις του ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν είναι εύκολος στις σχέσεις του: "Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω συμβιβασμούς και ούτε θέλω και ο άλλος να κάνει. Προσπαθώ όμως στις σχέσεις μου. Έχω πληγώσει και έχω πληγωθεί", είπε και συνέχισε ότι στην ζωή του στενοχωριέται όταν απορρίπτεται γιατί σαν άνθρωπος θέλει να τον αγαπούν όλοι. Εμ πώς να γίνει και αυτό αμα δεν βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου;

Ελένη Αναστασάκη