Γαβράς: "Δεν έχω κάνει σεξ για μήνες"

22.06.2012
Ολόκληρος Μάνος Γαβράς και έχει περάσει διάστημαα χωρίς σεξ!

Ο Μάνος Γαβράς, παραγωγός σε ταινία με πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα όπως η Νικόλ Κίντμαν και η Όπρα Γουίνφρι άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό “Eγώ Weekly” και μίλησε για όλα αλλά και για το ότι για πολλούς μήνες έμεινε χωρίς σεξ.

Ο έλληνας ηθοποιός που ζει εδώ και χρόνια και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική, ετοιμάζεται να γυρίσει την ταινία "The Butler" και είναι ενθουσιασμένος αφού έχει "κλείσει" μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπως Nicole Kidman, Liam Neeson, Jane Fonda, Oprah Winfrey, Matthew McConaughey ενώ ο Γαβράς δεν βλέπει την ώρα να ξαναδεί την Κίντμαν!

"Την είχα γνωρίσει πριν μερικά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Περιμένω πως και πώς να βρεθούμε στα γυρίσματα", λέει.

Άραγε τώρα είναι ερωτευμένος; "Δεν είμαι… δεν είναι ο τρόπος της ζωής μου τέτοιος. Ταξιδεύω συνεχώς. Δεν προλαβαίνω να ηρεμήσω", λέει ο ηθοποιός ενώ παραδέχεται ότι έχιε υπάρξει έενα διάστημα που έμεινε χωρίς σεξ: "Έχει συμβεί ν΄απέχω για μήνες, όχι γιατί δεν ήθελα να έχω σεξουαλική ζωή. Είναι περίοδοι που μπορεί να είσαι τόσο απορροφημένος από άλλα θέματα, που αυτό το κομμάτι να μην έχει προτεραιότητα στη ζωή σου", είπε ο Γαβράς που τώρα δεν προλαβαίνει ούτε νερό να πιει που λέει ο λόγος που χρόνος για έρωτες και φλερτ.

Ελένη Αναστασάκη