Λασκαράκη- Τσιμιτσέλης: τι κακό τους βρήκε;

22.06.2012
Τι χαμός έχει γίνει πια με τις ληστείες! Όπως είδαμε σε ρεπορτάζ της Μεσημεριανής Μελέτης ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης έπεσε και αυτός θύμα ληστείας.

Έξω από το σπίτι του στα Βόρεια Προάστια, του έκλεψαν το αυτοκίνητο άγνωστοί ληστές.Το φαινόμενο της κλοπής αυτοκινήτων που ...φοριέται πολύ τελευταία χτύπησε και την πόρτα του γνωστού ηθοποιού που όπως είδαμε στο ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να είναι στα χέρια σπείρας που πουλάει στη μαύρη αγορά αυτοκίνητα. Έτσι Βάσω και Γιάνννης είναι τώρα άνευ αυτοκινήτου λόγω της ληστείας.
Και πώς έγινε; Δυο μέρες πριν ο Τσιμιτσέλης κατέβηκε από το σπίτι να μπει στο αυτοκίνητο του αλλά δεν είδε τίποτα στη θέση που το άφησε!
Ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, που κάνει έρευνες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ούτε το αυτοκίνητο, ούτε κάποιο από τα μέλη της σπείρας, ενώ δεν έχουν ζητηθεί ούτε λύτρα, κάτι που κάνει ακόμα δυσκολότερο να βρεθεί το αυτοκίνητο. Ας ελπίσουμε ότι θα το βρουν και θα βρουν μαζί και τα άλλα αυτοκίνητα που έχουν εξαφανιστεί από την περιοχή.

Ελένη Αναστασάκη