Τραβόλτα: Τίποτα δεν μπορεί να με αγγίξει

19.06.2012
Επίδειξη δύναμης έκανε ο διάσημος ηθοποιός που μίλησε πρώτη φορά μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε πρόσφατα γύρω από το όνομά του.

O Τζον Τραβόλτα (John Travolta) δέχτηκε πρόσφατα σφοδρή επίθεση από διάφορους άντρες που εμφανιζόταν από το παρελθόν του κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ίδιος δεν απάντησε ποτέ στις κατηγορίες ευθέως, όμως τις διέψευσε από την πρώτη στιγμή μέσω των δικηγόρων του.

Σήμερα, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Extra TV με αφορμή την τελευταία του ταινία, ο 58χρονος ηθοποιός υποστηρίζει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, τονίζοντας ότι δεν θα τα είχε καταφέρει αν δεν είχε στο πλάι του –όπως τα τελευταία 20 χρόνια- τη γυναίκα του.

"Ήμασταν πάντα σταθεροί μεταξύ μας και επικοινωνούμε με τον καλύτερο τρόπο", εξήγησε ο Τραβόλτα συμπληρώνοντας ότι με την Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) ταιριάζουν γιατί κυρίως έχουν την ίδια κοσμοθεωρία για τη ζωή και ξέρουν καλά τι γίνεται σε όλους τους τομείς.

"Νομίζω ότι το πιο σκληρό κομμάτι στη ζωή μας ήταν ο χαμός του γιου μας και εφόσον καταφέραμε να ξεπεράσουμε αυτό –και μάλιστα χωρίς να έχουμε καμία εμπιστοσύνη στον εαυτό μας- πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να καταφέρουμε", συνέχισε ο ηθοποιός υπογραμμίζοντας ότι μπροστά σε αυτή την εμπειρία, όλες οι άλλες ωχριούν.

Ο Τζον Τραβόλτα πρωταγωνιστεί στο τελευταίο θρίλερ του Όλιβερ Στόουν (Oliver Stone) με τίτλο "Savages" δίπλα στη Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) και τον Μπενίσιο ντελ Τόρο (Benecio del Toro). (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Ζ. Κ.