Θεοδωρίδου: γιατί δηλώνει τεμπέλα στον γάμο;

19.06.2012
Η Νατάσσα Θεοδωρίδου έχει προσπαθήσει πολύ για να κάνει οικογένεια αφού της αρέσει πάρα πολύ η ιδέα αν και πλέον έχει γίνει πολύ επιφυλακτική στον έρωτα.

Η τραγουδίστρια δεν δίστασε όμως να παραδεχτεί τα λάθη που έχει κάνει στο Down Town Κύπρου αλλά και να παραδεχτεί ότι ήταν κάπως τεμπέλα στους γάμους της!

«Έχω γίνει επιφυλακτική παρόλο που αυτό έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με τον χαρακτήρα μου. Τώρα βέβαια ωραία σας τα λέω αυτά αλλά, την ώρα που μου χτυπά ο έρωτας την πόρτα, εγώ ανοίγω και τα δύο φύλλα της πόρτας δεν ανοίγω μόνο το ένα. Και τότε είναι που διαψεύδω εγώ η ίδια τον εαυτό μου», λέει η Νατάσσα που έχει κάνει δύο γάμους αλλά δεν δείχνει να το σκέφτεται και για τρίτο: «ο γάμος είναι μεγάλη δέσμευση. Όπως ξέρετε το προσπάθησα δύο φορές, γιατί αγαπώ πάρα πολύ την οικογένεια -αν και θεωρώ ότι ούτως ή άλλως έχω δημιουργήσει μια πολύ δυνατή και δεμένη οικογένεια- αλλά ο γάμος θέλει πάρα πολλή δουλειά. Θέλει να αφήσεις λίγο τον εαυτό σου, να μην μπαίνεις πάντοτε μπροστά, να είσαι ένα βήμα πίσω, να κάνεις πολλή υπομονή, να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές τα πράγματα. Και ίσως εγώ να ήμουν λίγο “τεμπέλα” σε όλα αυτά», λέει με ειλικρίνεια και χωρίς να κρύβεται πίσω από τα λάθη της ή να ρίχνει την ευθύνη στους άλλους.

«Tα λάθη μου δεν ήταν άξια να με βγάλουν απ’ την πορεία μου. Ήταν λάθη που μπορούσαν να διορθωθούν, που κατανοούσα στην πορεία -και αυτό ήταν το πιο σημαντικό, ώστε να μην τα επαναλάβω- και εντέλει έμαθα από αυτά», λέει σε παραλήρημα η Νατάσσα.

Τονίζοντας πως ακολουθεί την καρδιά της, η τραγουδίστρια παραδέχεται πως είναι πολύ ευαίσθητη, κάτι που την κάνει να στεναχωριέται και να κλαίει εύκολα.

«Η φιλία είναι επένδυση. Και αυτό προσπαθώ να το μεταδίδω και στους άλλους ανθρώπους. Μάλιστα θα σας έλεγα πως ενδεχομένως η φιλία να είναι και πιο πάνω από τον έρωτα», λέει η Νατάσσα που τα έχει βρει με τον εαυτό της τώρα περισσότερο απο ποτέ!

Ελένη Αναστασάκη