Τι τρέχει με Σκάρλετ Γιόχανσον και Μπράντλεϊ Κούπερ;

19.06.2012
Τον τελευταίο καιρό, οι φήμες θέλουν τους δύο ηθοποιούς σφόδρα ερωτευμένους.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) και η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) συμπρωταγωνίστησαν το 2009 στην ταινία "Απλώς δεν σε γουστάρει" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) και σήμερα φαίνεται πως οι ζωές τους ξανασυναντήθηκαν. Αλλά αυτή τη φορά στο πιο προσωπικό!

Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι η ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο Βel Air, όπου οι δύο ηθοποιοί απολάμβαναν ένα ρομαντικό δείπνο, ήταν τόσο ηλεκτρισμένη που δεν χωρά αμφιβολία για τη μεταξύ τους σχέση.

"Φλέρταραν τόσο έντονα και οι δύο, τόσο με τα μάτια όσο και με τα χέρια, που δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για τη χημεία μεταξύ τους", μεταφέρουν οι πηγές.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι μετά τον μακροχρόνιο –αλλά άκρως μυστικό- δεσμό του με τη Ρενέ Ζελβέγκερ (Renée Zellweger), ο Κούπερ συνδέθηκε με την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), την Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) και τελευταία με τη Ζόε Σαλντάνα (Zoe Saldana).

Από την άλλη πλευρά, μετά το διαζύγιό της από τον Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds), η Σκάρλετ έβγαινε με τον Σον Πεν (Sean Penn) και με τον Νέιτ Τέιλορ (Nate Taylor), στέλεχος διαφημιστικής της Νέας Υόρκης.

Ζ. Κ.