Ο άντρας από το παρελθόν που τάραξε την Μπρίτνεϊ

19.06.2012
Δεν είναι και η πιο σταθερή εποχή αυτή που διανύει η πριγκίπισσα της ποπ, ήρθε και ένα ακόμη συναισθηματικό χτύπημα και την αποτελείωσε.


Μια πολύ έντονη συγκίνηση έζησε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) όταν κατά τη διάρκεια των ακροάσεων για το X Factor, είδε να αναβαίνει στη σκηνή ένας παλιός της –καλός- γνώριμος.

Η 30χρονη σταρ αναγνώρισε τον Ντον Φίλιπ (Don Philip) αμέσως μόλις εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και η ταραχή της ήταν μεγάλη καθώς είδε ύστερα από πολλά χρόνια έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο με τον οποίο είχαν δουλέψει μαζί στο παρελθόν.

Το 1999 η Μπρίτνεϊ και ο Ντον είχαν τραγουδήσει μαζί το ντουέτο "I Will Still Love You" ενώ εκείνος συμμετείχε και στην περιοδεία πο έκανε μετά το άλμπουμ "Baby one more time". (δείτε τα δύο βίντεο που ακολουθούν).

Σύμφωνα με το People.com ο Φίλιπ ανέβηκε στη σκηνή του Oracle Arena το Σάββατο και αμέσως μετά την πρώτη οπτική –και σίγουρα ζεστή- επαφή που είχε με την Σπίαρς, βρήκε την ευκαιρία και ομολόγησε με θάρρος ότι είναι γκέι.

Στη συνέχεια, πληροφορίες θέλουν την Μπρίτνεϊ να στέκεται πολύ φιλικά απέναντι στον πρώην συνεργάτη της συγχαίροντάς τον και διαβεβαιώνοντάς τον ότι "όλα θα πάνε καλά".

"Εκείνος δεν περίμενε τέτοια κατανόηση από την Σπίαρς και μόλις την αντιλήφθηκε ένιωσε απίστευτα ευτυχισμένος", μεταφέρουν πηγές, προσθέτοντας ότι η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να ξεπερνά τις δυσκολίες –συγκέντρωσης- που είχε μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας.

Ζ. Κ.