Η Μπρίτνεϊ τρώει τα νύχια της από άγχος

16.05.2012
Τέρμα τα ψέματα. Η πριγκίπισσα της ποπ έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της που την έβαλε στην κριτική επιτροπή του X Factor. Είναι όμως έτοιμη για κάτι τέτοιο;


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) ανέλαβε και επίσημα τον νέο της ρόλο πλάι στον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell), ο οποίος την παρουσίασε στο κοινό του δημοφιλούς τάλεντ σόου μαζί με τους υπόλοιπους της παρέας, τον Λ. Α. Ράιντ (L. A. Reid), την Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) και την… αφεντιά του!

Η 30χρονη σταρ χαμογελούσε διακριτικά σε όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, όμως όταν ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους δεν μπορούσε να κρύψει το άγχος της, αποκαλύπτοντας και ένα σοβαρό μυστικό.

Μην μπορώντας προφανώς να χειριστεί την πίεση, η Μπρίτνεϊ άρχισε να τρώει τα νύχια της τα οποία μέσα σε λίγα μόνο λεπτά μάτωσαν αφήνοντας μια εικόνα άκρως αρνητική για τη διάσημη τραγουδίστρια που δεν δείχνει ακόμη να πατά καλά στα πόδια της.

Ύστερα από την ολική κατάρρευσή της το 2008, η Σπίαρς είχε κριθεί ανίκανη να ελέγξει τα προσωπικά και επαγγελματικά της ζητήματα, έτσι το δικαστήριο όρισε τον πατέρα της Τζέιμι (Jamie) κηδεμόνα της.

Η κηδεμονία αυτή διατηρείται μέχρι σήμερα καθώς παρά το γεγονός ότι η Μπρίτνεϊ έχει καταθέσει σχετικό αίτημα, οι δικαστές δεν έχουν πειστεί ότι η ταλαίπωρη σταρ είναι έτοιμη να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως πρόσφατα υπήρξε μια μικρή αλλαγή στην κατάσταση καθώς ο κύριος Σπίαρς παραχώρησε την κηδεμονία της κόρης του κατά το ήμισυ στον Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), τον άντρα που πρόκειται να γίνει γαμπρός του, οσονούπω.

Το σίγουρο είναι πως ο Τράγουικ έχει ήδη πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του και πρόκειται να συνοδεύει την αγαπημένη του σε κάθε της βήμα. Υγιής υποστήριξη ή ανασφάλεια για το αν τα καταφέρει; Ποιος ξέρει;

Το στοίχημα πάντως είναι μεγάλο καθώς η Μπρίτνεϊ λέγεται ότι πήρε $15 εκατομμύρια (€12 εκατομμύρια) για τη συμμετοχή της στο X Factror, ποσό που είναι αναμφισβήτητα εξωφρενικό ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι η Ντέμι Λοβάτο πήρε μόλις $1 εκατομμύριο (€790.000). Είναι πολλά τα λεφτά, Μπρίτνεϊ… Τον νου σου!

Ζωή Κίττα