Ναι, ο Παρθένης μίλησε για το γάμο του με την Θάνου

16.05.2012
Περσινά ξινά σταφύλια είναι ο γάμος του Αλέξανδρου Παρθένη με την Κατερίνα Θάνου, αφού πέρασε η καούρα μας να μάθουμε λεπτομέρειες για το μυστικό love affair τους.

Αλλά του Αλέξανδρου Παρθένη τώρα του ήρθε να μιλήσει για τον έρωτα τους και πώς το ζεύγος κατάφερε να τον κρατήσει μυστικό. «Άμα θες να κρύψεις κάτι και να μην το διατυμπανίζεις το καταφέρνεις μια χαρά» δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Μεσημεριανή μελέτη», όπου ήταν καλεσμένος την Τρίτη το μεσημέρι. Και ναι, συνέχισε να μιλάει για την Θάνου και μεταξύ μας, απορούμε πώς έγινε τόσο λαλίστατος ο Παρθένης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες, όταν τον ρωτούσαν σχετικά έβγαζε καπνούς.

Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι με την Θάνου ήταν μαζί για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, όμως και οι δύο κατάλαβαν από πολύ νωρίς ότι θέλουν να είναι μαζί. Γι αυτό και αποφάσισαν να παντρευτούν αρκετά γρήγορα. Εγκυμοσύνη δεν έπαιξε και να ξέρεις όταν κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η Θάνου είναι έγκυος, εκείνος γινόταν έξαλλος.

«Ξέραμε και οι δύο τι θέλαμε πολύ γρήγορα. Προσπαθήσαμε να προστατέψουμε τη σχέση μας και γι’ αυτό σας ήρθε ξαφνικό. Θεωρώ ότι όταν έχεις περάσει από κάποιες σχέσεις στη ζωή σου, όταν θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο, μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Από την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι θέλω να είμαι με την Κατερίνα» είπε και παραδέχτηκε ότι αυτό που τον κέρδισε στη σύζυγό του είναι η υπομονή και το απίστευτο χιούμορ της. Για να καταλάβεις, τον κάνει να γελάει από το πρωί ίσαμε το βράδυ.