Ξανά ρόμπα έγινε η Κρίστεν Στιούαρτ

16.05.2012
Άλλη μία δημόσια αμήχανη σκηνή καταγράφηκε πρόσφατα για τη νεαρή ηθοποιό που μάλλον θα πρέπει να προσέχει πώς κινείται λίγο περισσότερο.


Πριν από λίγες μέρες, η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) μπέρδεψε τα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο (!) ενώ χθες, πιάστηκε στα πράσα να φορά τα λάθος παπούτσια σε λάθος στιγμή.

Η 22χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με μια σούπερ γκόθικ εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός", δίπλα σε μια άκρως εντυπωσιακή Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) –η οποία παρεμπιπτόντως κινήθηκε με την ίδια στυλιστική διάθεση.

Λίγο νωρίτερα όμως, ο φακός την είχε απαθανατίσει να καταφθάνει φορώντας ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, που μάλιστα ήταν και παλιά.

Προφανώς η Κρίστεν δεν τα έχει και πολύ καλά με τα τακούνια και θέλησε να ελαχιστοποιήσει τον χρόνο κατά τον οποίο θα αναγκαστεί να τα φορά.

Και σε άλλη ανάλογη περίπτωση πριν από έναν χρόνο, η Στιούαρτ εθεάθη να φορά το ίδιο ζευγάρι (!) αθλητικά παπούτσια όταν ύστερα από μία πρεμιέρα "Twilight" στάθηκε ώρα πολλή υπογράφοντας αυτόγραφα.

Τι να πει κανείς; Εντάξει… Δεν αντέχονται τα τακούνια. Αλλά μήπως θα έπρεπε κάποιος να της μιλήσει για… μπαλαρίνες; Λέμε τώρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Η Χιονάτη και ο κυνηγός", η οποία στην Ελλάδα αναμένεται το καλοκαίρι.

Ζωή Κίττα