H Κέιτι Πέρι θα τα ξαναβρεί με τον άντρα της;

16.05.2012
Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, μετά από μήνες χωρισμού και ένα πολύκροτο γάμο.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και ο Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) σχεδιάζουν ένα μικρό διάλειμμα για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, να συζητήσουν τη σχέση τους.

Οι δύο σταρ είναι στη διαδικασία του διαζυγίου μετά τον 16μηνο γάμο τους που έληξε τον περασμένο Δεκέμβρη. Κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες αυτό τον καιρό για την επανασύνδεση, τον χωρισμό τους και τις παράλληλες σχέσεις τους, και τώρα τα δημοσιεύματα τους θέλουν να ξαναπροσπαθούν για ένα κοινό μέλλον.

"Η Κέιτι συνειδητοποίησε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχει πίκρες, οπότε σίγουρα μπορούν να έχουν φιλικές σχέσεις" γράφει το περιοδικό Look . “Τηλεφώνησε στον Ράσελ και του ζήτησε να βρεθούν για να μιλήσουν"

Ο Ράσελ εν τω μεταξύ λέγεται ότι πρόσφατα της είχε στείλει ένα δακρύβρεχτο μαιλ με το οποίο παραδεχοταν ότι το διαζύγιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του και γι αυτό άλλωστε συμφώνησε αμέσως να μιλήσουν.

“Πρότεινε μάλιστα να φύγουν δύο μέρες παρέα, για ένα σύντομο ταξίδι στο Μεξικό, όπου ένας φίλος του έχει μία βίλα. Προφανώς και οι δύο ελπιζουν ότι η σχέση θα προχωρήσει..."

Ε.Σ.