Όπρα: Δεν μπαίνει στον Λευκό Οίκο λόγω... βάρους

15.05.2012
Ένα νέο βιβλίο παρουσιάζει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ως μια ζηλιάρα, μοχθηρή γυναίκα που εμφανίζεται πάντα με προσωπείο και… αδειάζει ακόμη και τις στενές της φίλες.


Στο βιβλίο του "The Amateur" (Ο ερασιτέχνης) ο αμερικανός συγγραφέας Έντουαρτ Κλάιν (Edward Klein) ασχολείται με την προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) και αφιερώνει ένα μεγάλο κομμάτι στην σύζυγο του πλανητάρχη, υπογραμμίζοντας την μέχρι και "αρρωστημένη" συμπεριφορά της που σχολιάζεται κατά κόρον από τους πάντες.

Η Μισέλ Ομπάμα (Michelle Obama) χαρακτηρίζεται ακραία ζηλιάρα ενώ τονίζεται ότι έχει βάλει όλους τους υπαλλήλους του Λευκού Οίκου να κατασκοπεύουν τον σύζυγό της ώστε να προλάβει την οποιαδήποτε "στραβοτιμονιά". "Δεν θα μου κάνει εμένα αυτά που έκανε ο Κένεντι (Kennedy)", φέρεται να λέει συνέχεια η Πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς στο βιβλίο διαβάζουμε ακόμη πώς έριξε… πόρτα ακόμη και στην κατά τα φαινόμενα στενή φίλη του ζεύγους –και γνωστή πολιτική υποστηρίκτρια του Ομπάμα- Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) από τον Λευκό Οίκο καθώς "σιχαίνεται τους χοντρούς ανθρώπους".

"Η Μισέλ δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στον άντρα της και δεν τον αφήνει ρούπι, ελέγχοντάς τον καθημερινά. Και δεν το κρύβει μάλιστα. Όλες οι γυναίκες γύρω του ξέρουν ότι παρακολουθούνται σε κάθε στιγμή", γράφει το βιβλίο ενώ τονίζεται ότι η κυρία Ομπάμα δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τη στενή σχέση που είχε ο σύζυγός της με την ισχυρή κυρία των ΜΜΕ, ούτε τα πολλά μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματά τους κατά την προεκλογική περίοδο. Και μετά από αυτή δηλαδή…

Για την ιστορία, ο Λευκός Οίκος δεν έχει αντιδράσει ακόμη επίσημα, ούτε και η Όπρα Γουίνφρεϊ.