Ανάσταση! Νέο αμόρε για την Ντέμι Μουρ

15.05.2012
Βήμα βήμα πηγαίνει την ανάρρωση η διάσημη ηθοποιός, αλλά όπως φαίνεται, τον βρίσκει τον δρόμο της. Τώρα έχει και μια πολύ… γοητευτική "βοήθεια" στο πλευρό της.

Ύστερα από έναν πολύ δύσκολο χρόνο όπου είδε τη ζωή της να χάνεται μέσα από τα χέρια της όταν αποκαλύφθηκε ότι το τιμημένο στεφάνι της την απάτησε – και μάλιστα χοντρά, η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) λέγεται ότι βρήκε ξανά τον έρωτα.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", "υπεύθυνος" για το χαμόγελο στα χείλη της 49χρονης ηθοποιού είναι ο συνάδελφός της Τόμας Τζέιν (Thomas Jane).

Η Ντέμι Μουρ και ο 43χρονος ηθοποιός είναι παλιοί γνώριμοι καθώς συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία "LOL" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί). Τους πήρε λίγο χρόνο, όμως τώρα ήρθε η… ώρα τους.

"Η Ντέμι και ο Τόμας είχαν πάντα μια ξεχωριστή σύνδεση. Εκείνος τη φλέρταρε και στα γυρίσματα αλλά εκείνη δεν έδινε σημασία. Τώρα είναι λίγος καιρός που οι δυο τους ανταλλάσουν γραπτά μηνύματα και έχουν βγει 2-3 φορές σε ραντεβού", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia" τονίζοντας ότι αυτό που τράβηξε τη Μουρ στον Τζέιν είναι ότι "δεν θυμίζει σε τίποτα τον άπιστο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher)".

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι ο Τόμας υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Πατρίτσια Αρκέτ (Patricia Arquette) με την οποία χώρισαν πριν από έναν χρόνο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα