Ο στυλίστας εξηγεί γιατί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

15.05.2012
Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας πριν λίγες μέρες αποκάλυψε ο γνωστός στιλίστας, Κυριάκος Παρουτιάδης.

Ο στενός συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά μιλά στην Espresso και είναι αποκαλυπτικός. «Ναι είχα αυτήν τη “φαεινή ιδέα” που μόνο φαεινή δεν ήταν. Αλλά δυστυχώς, πολλές φορές πράγματα και καταστάσεις μας κάνουν να χάνουμε τον έλεγχο», δηλώνει κι εξηγεί το λόγο που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

«Επηρεάστηκα πάρα πολύ από ένα αυτοάνοσο νόσημα που έχω εδώ και δυο χρόνια το οποίο προκαλεί κατάθλιψη. Αλλά και από όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας». Λίγες μέρες μετά και ο Παρουτιάδης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του. «Ασφαλώς και έχω μετανιώσει, γιατί αυτό που πέρασαν οι δικοί μου δεν θα ήθελα να το περάσει κανένας γονιός».

Ανέφερε, δε, ότι δεν περίμενε να υπάρξει τόσο μεγάλη κινητοποίηση των φίλων του στο Facebook και ξεκαθαρίζει ότι δεν το έκανε δεν το έκανε για να πάρει δημοσιότητα. Κι εννοείται ότι μίλησε για τη φίλη του Ρούλα Κορομηλά, η οποία μόλις είδε το μήνυμα του στο facebook έζησε στιγμές αγωνίας. «Με συγκίνησε η αγωνία και το ενδιαφέρον που έδειξε, τηλεφωνώντας ανά μία ώρα στον αδελφό μου από τη στιγμή που βγήκα από το νοσοκομείο» δήλωσε ο στενός της συνεργάτης.