Δημόσιος... γατοκαβγάς ανάμεσα σε Λόπεζ και Ντίαζ

16.05.2012
Τι συμβαίνει όταν βρίσκονται δύο σούπερ σταρ της παγκόσμιας σόουμπιζ στον ίδιο… καναπέ; Βγάζουν τα νύχια τους. Ή μήπως όχι;


Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) ένωσαν τις υποκριτικές τους δυνάμεις στην ταινία "Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος" και τώρα που το φιλμ βγαίνει στους κινηματογράφους ανέλαβαν την προώθησή της.

Οι φήμες ήθελαν τις δύο ντίβες να είχαν τσακωθεί τόσο άγρια στα γυρίσματα που ούτε καν μιλούσαν η μία στην άλλη και εκείνες ανέλαβαν να αποδείξουν ότι όχι μόνο δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά και ότι οι μεταξύ τους σχέσεις είναι τέλειες.

Η 42χρονη λατίνα σταρ και η 39χρονη συνάδελφός της κάθισαν στον καναπέ της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen de Generis) και διέψευσαν με χιούμορ τις εν λόγω φήμες αφενός γιατί δεν ισχύουν, αφετέρου γιατί δεν θα μπορούσαν να ισχύουν και πρακτικά.

Οι δύο γυναίκες εξήγησαν στην παρουσιάστρια ότι οι δρόμοι τους δεν συναντήθηκαν σε καμία στιγμή στα γυρίσματα καθώς η κάθε ιστορία ήταν αυτόνομη και δεν είχαν καμία κοινή σκηνή.

Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε και στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί, συμμετείχαν σε έναν "πρόχειρο" γατοκαβγά που έστησαν δείχνοντας τα νύχια τους . Δήθεν…

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η ντε Τζένερις αναφέρθηκε και στην εντυπωσιακή εμφάνιση της Λόπεζ στη σκηνή του "American Idol" πριν από λίγες μέρες όπου άναψε φωτιές δίπλα στον αγαπημένο της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart). Και ενώ έδειξε φωτογραφία από εκείνη τη βραδιά, η Έλεν δεν στάθηκε στα προσωπικά αλλά προχωρώντας στα επαγγελματικά, ρώτησε την Τζένιφερ αν θα συνεχίσει το σόου και την επόμενη σεζόν.

"Δεν είμαι σίγουρη ακόμη", απάντησε η Λόπεζ, τονίζοντας ότι τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά της και έχουν μεγαλύτερες ανάγκες νιώθει ότι πρέπει να τους χαρίζει περισσότερο χρόνο.

Στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την εκρηκτική εμφάνιση της JLo με το μωρό της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου