Σοκ! Γνωστό μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

30.04.2012
Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει γνωστό μοντέλο, ο οποίος υποφέρει από χρόνια κατάθλιψη. Ο θάνατος του πατέρα του πριν πέντε χρόνια τού είχε κοστίσει, με αποτέλεσμα να πνίξει τον πόνο του στο αλκοόλ,

Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει γνωστό μοντέλο, ο οποίος υποφέρει από χρόνια κατάθλιψη. Ο θάνατος του πατέρα του πριν πέντε χρόνια τού είχε κοστίσει, με αποτέλεσμα να πνίξει τον πόνο του στο αλκοόλ, ενώ τα προβλήματα με την πρώην σύζυγό του που δεν του επέτρεπε να δει τα δυο τους παιδιά, έκαναν χειρότερη την κατάστασή του. Και σα να μην έφταναν τα προσωπικά του προβλήματα, ήρθε η οικονομική κρίση να του δώσει το τελειωτικό χτύπημα.

Αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημα που είχε, με αποτέλεσμα να χειροτερέψει η κατάστασή του και την Μ. Παρασκευή να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Όπως διαβάζουμε στην Espresso, το 34χρονο μοντέλο πήρε ένα λάστιχο ποτίσματος και προσπάθησε να κρεμαστεί σε πυλωτή πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας!
Ο σωματότυπός του στάθηκε σωτήριος για την ζωή του, αφού το λάστιχο έσπασε. Από την πτώση, το μοντέλο μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

«Τον βρήκαν οι περίοικοι, ειδοποίησαν τους αρμόδιους και μεταφέρθηκε στο Δαφνί. Είχε επάνω του τη γνωμάτευση του θεράποντος γιατρού του ότι έπασχε από διπολισμό. Στο Δαφνί έμεινε εννέα ώρες σε αφασία. Όταν συνήλθε, με κάλεσε στο τηλέφωνο και πήγα να τον δω», δήλωσε ο εικαστικός Κώστας Ευαγγελάτος, που έχει συνεργαστεί με το μοντέλο.

Το γνωστό μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα του από τις πασαρέλες και συνέχισε ως μοντέλο ζωγράφων και φωτογράφων, όπως του μετρ Τάκη Βικόπουλου. Υπήρξε στενός συνεργάτης του γνωστού ζωγράφου Κώστα Ευαγγελάτου και άλλων νέων καλλιτεχνών και περφόρμερ.