Σοκ: η κόρη του Τομ Κρουζ έφυγε από το σπίτι

27.04.2012
Μεγάλη λαχτάρα βρήκε τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να "χωνέψει" το γεγονός ότι η κόρη του εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία.


Αυτό που τον βρήκε, σίγουρα δεν το περίμενε ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) ο οποίος παρόλο που έχει σπίτια –και μάλιστα παλάτια- σε όλο τον κόσμο είδε την μεγάλη του κόρη, την Ιζαμπέλα (Isabella) να γυρίζει την πλάτη σε όλα και να ακολουθεί τον αγαπημένο της στο διαμερισματάκι που έχει σε μια κακόφημη περιοχή στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Now", η 19χρονη Ιζαμπέλα, την οποία ο Κρουζ είχε υιοθετήσει μαζί με τον 17χρονο σήμερα Κόνορ (Conor) τον καιρό που ήταν παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman), μετακόμισε στο σπίτι του Έντι Φρέντσερ (Eddie Frencher) στο Σκιντ Ρόου πριν από δύο μήνες.

Η Ιζαμπέλα και ο 23χρονος μουσικός και ομοϊδεάτης σαϊεντολόγος, έκαναν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση τον Ιανουάριο στο πάρτι γενεθλίων του Κόνορ.

Ωστόσο –και παρόλο που λέγεται ότι ο δεσμός έχει την έγκριση του μπαμπά Τομ- είναι άγνωστο το πώς έχει αντιδράσει ο υπερπροστατευτικός 49χρονος σταρ στη μετακόμιση της κόρης του στο συγκριμένο κομμάτι της πόλης .

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η επιλογή της Ιζαμπέλα και του Κόνορ να συνεχίζουν να ζουν με τον πατέρα τους μετά το διαζύγιό του από τη μητέρα τους, είχε τσακίσει την Κίντμαν, η οποία έκανε χρόνια να ξεπεράσει το… χτύπημα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα