Αποχωρεί ο Ζαλμάς από το σίριαλ "Είναι στιγμές";

27.04.2012
Η είδηση ότι ο Σταύρος Ζαλμάς, που υποδύεται έναν από τους βασικούς ρόλους στη σειρά «Είναι στιγμές» αποχωρεί κακήν κακώς από τη σειρά, έκανε το γύρο του διαδικτύου

Η είδηση ότι ο Σταύρος Ζαλμάς, που υποδύεται έναν από τους βασικούς ρόλους στη σειρά «Είναι στιγμές» αποχωρεί κακήν κακώς από τη σειρά, έκανε το γύρο του διαδικτύου αφού σύμφωνα με το σενάριο ο Πέτρος Κροντήρας, που υποδύεται ο Σταύρος Ζαλμάς θα πεθάνει μετά από πυροβολισμό.

Και τι έγινε άραγε και προκάλεσε την αποχώρηση του ηθοποιού; Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ηθοποιός είχε δηλώσει στο Βήμα, όταν ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της σειράς: «Όχι. Με ένα πιο προσεγμένο σενάριο και μια πιο προσεγμένη διαδικασία θα ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα. Είναι θέμα χρόνων. Σε ένα εβδομαδιαίο σίριαλ βγάζαμε έξι λεπτά την ημέρα, την ώρα που στο καθημερινό βγάζουμε ένα επεισόδιο την ημέρα. Δεν συγκρίνεται λοιπόν», είπε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός. Άραγε οι δηλώσεις αυτές έχουν κάποια σχέση με το την αποχώρηση του ηθοποιού; «Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση καμία, αυτά τα πράγματα»,δήλωσε στο γνωστό μπλόγκ ο Ζαλμάς.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό μπλόγκ, απάντησε στο αν πιστεύει ότι αυτά που είπε είχαν σχέση με την αποχώρηση του από τη «Δεν νομίζω να έχει συμβεί κάτι τέτοιο από πλευράς των σεναριογράφων, ούτε υπήρξε δική μου τέτοια απόφαση να αποχωρήσω. Σε σχέση με την συνέντευξη που αναφέρεστε , η συνέντευξη η οποία δημοσιεύτηκε δεν ήταν όλη η συνέντευξη η οποία έδωσα. Δηλαδή, λείπουν πολλά συμφραζόμενα. Είχα μιλήσει σε τελείως διαφορετικό ύφος», είπε ο ηθοποιός. Τώρα για το αν αληθεύει ή όχι , εδώ είμαστε και θα δούμε τι θα γίνει!

Ελένη Αναστασάκη