Η Μίλα Κούνις απαντά για τη σχέση με τον Κούτσερ

27.04.2012
Αφού άκουσε για πολύ καιρό να λέγονται διάφορα για την ίδια και τον νέο δεσμό της, η εντυπωσιακή ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Μίλα Κούνις εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Extra" και χαρακτήρισε τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) "παράλογες".

"Είναι τελείως παράλογο όλο αυτό. Δεν σχολίασα ποτέ την προσωπική μου ζωή και δεν έχω σκοπό να το κάνω τώρα", υποστήριξε εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της, η 28χρονη Κούνις τονίζοντας ότι με τον 34χρονο συνάδελφό της είναι "απλά φίλοι".

Όσο για το σαββατοκύριακο που πέρασαν μαζί και άναψε φωτιές; Τελικά προκύπτει ότι οι δύο ηθοποιοί οι οποίοι είχαν συνεργαστεί από το 1998 μέχρι το 2006 στην τηλεοπτική επιτυχία "That ‘70s Show" δεν ήταν μόνοι στην Καρπιντερία, όπου και απαθανατίστηκαν μαζί.

"Μαζί μας ήταν και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές μας στη σειρά. Καθίσαμε σε ένα δωμάτια για 20 λεπτά και θυμόμασταν τα παλιά", συνέχισε η Μίλα βάζοντας οριστική τελεία στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που τη θέλουν ερωτευμένη με τον πρώην σύζυγο της Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε μια χαρακτηριστική σκηνή της σειράς "That ‘70s Show" όπου η Μίλα παραδέχεται ότι θέλει να κάνει τα παιδιά του Άστον.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα