Έγκυος η Κέιτι Χολμς;

26.04.2012
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες θέλουν τη σύζυγο του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) να περιμένει το δεύτερο παιδάκι τους. Είναι άραγε αληθινές;


Στο τελευταίο τεύχος του, το περιοδικό "Star" δημοσίευσε την είδηση της εγκυμοσύνης υποστηρίζοντας ότι η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) κρατιέται με νύχια και με δόντια να μην προδώσει το μυστικό και είναι τρισευτυχισμένη.

Πάντως, η αντίδραση τόσο της άμεσα ενδιαφερόμενης, όσο και του 49χρονου συζύγου της ήταν… ακαριαία, αφού με επίσημη ανακοίνωση διέψευσαν το γεγονός.

"Δεν είναι έγκυος. Εξάλλου γιατί το συγκεκριμένο περιοδικό να αποτελεί αξιόπιστη πηγή καθώς είναι η ίδια έκδοση την οποία η Κέιτι Χολμς μήνυσε πέρσι και κέρδισε φυσικά. Η είδηση είναι λανθασμένη. Το περιοδικό ψεύδεται όπως συνήθως", έγραφε η δήλωση του ζεύγους και αναφέρεται σαφώς σε παλιότερο δημοσίευμα του περιοδικού που υποστήριζε ότι η 33χρονη σταρ ήταν… ναρκομανής.

Η Χολμς μήνυσε το περιοδικό για $50 εκατομμύρια και κέρδισε, όμως οι υπεύθυνοι φαίνεται ότι ή δεν έβαλαν μυαλό ή έχουν –πολλά- λεφτά για ξόδεμα. Ή και τα δύο!

Στο μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα, η κόρη του διάσημου ζεύγους, Σούρι (Suri) συμπλήρωσε τα έξι χρόνια της, αλλά το "θεματάκι" που έχει με την αγκαλιά, δεν φαίνεται να το ξεπέρασε.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα