Η απίστευτη δήλωση της Βίσση για Νταλάρα

26.04.2012
Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Άννας Βίσση με τον Γιώργο Νταλάρα, αφού οι δυο τους υπήρξαν στο μακρινό παρελθόν ζευγάρι. Η Βίσση, λοιπόν, μίλησε στο περιοδικόPsychologies και αναφέρθηκε στα συναισθήματα

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Άννας Βίσση με τον Γιώργο Νταλάρα, αφού οι δυο τους υπήρξαν στο μακρινό παρελθόν ζευγάρι. Η Βίσση, λοιπόν, μίλησε στο περιοδικό Psychologies και αναφέρθηκε στα συναισθήματα της για το Νταλάρα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Γιατί βλέπεις, μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το χωρισμό τους, όμως, εκείνη τρέφει προσωπική αντιπάθεια για τον πρώην.

Αφορμή για να μιλήσει ήταν η ερώτηση πώς είδε τις επιθέσεις με γιαούρτια εναντίον του στις συναυλίες που έκανε. «Δεν μπορώ να σας απαντήσω για τον Γιώργο Νταλάρα. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τρέφω καλά συναισθήματα για τον Γιώργο Νταλάρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όχι σε καλλιτεχνικό. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω. Την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά, δεν είμαι αντικειμενική. Συγνώμη».

Ωστόσο, αναφέρθηκε στους πολιτικούς, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν πέσει θύματα γιαουρτώματος.

«Υπάρχει αιτία, υπάρχει κάποιος λόγος, αλλά δεν ξέρω αν θα διάλεγα αυτόν τον τρόπο. Όμως δεν μπορώ να καταδικάσω κανενός την οργή και το τι τον έκανε να φτάσει μέχρι εκεί. Θέλω να καταλάβω γιατί έχει φτάσει κάποιος στο σημείο να πετάξει ένα γιαούρτι».