Δύσκολες ώρες για τον Τόνυ Αντονι

26.04.2012
Δύσκολες ώρες περνάει πολύ γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τους τελευταίους μήνες νοσεί από μία σοβαρή ασθένεια, όπως και ο αδελφός του. Ο λόγος για τον

Δύσκολες ώρες περνάει πολύ γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τους τελευταίους μήνες νοσεί από μία σοβαρή ασθένεια, όπως και ο αδελφός του. Ο λόγος για τον Τόνι Άντονι, ο οποίος υποβλήθηκε σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός, υποφέρει από ένα σοβαρό πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα, η εγχείρηση πήγε καλά και τώρα καλείται να δώσει δική του μάχη μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Το πρόβλημα, όπως διαβάζουμε στην Espresso, παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες κι ενώ βρισκόταν στις πρόβες για την παράσταση “Οι σαλταρισμένοι” που ήταν να εμφανιστεί το χειμώνα.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να συνεχίσει και ισχυριζόμενος λόγους υγείας, αποχώρησε διακριτικά χωρίς να το μοιραστεί με όλους. Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς ο γιος του ενώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο αδελφός του. Μάλιστα, τα δύο αδέλφια δίνουν μαζί τη μάχη για να αναρρώσουν και να το ξεπεράσουν.