Μάντεψε ποιο είναι το μελανούρι της φωτογραφίας

25.04.2012
Μπήκε η άνοιξη, ο καιρός έφτιαξε, η διάθεση ανέβηκε και ως είθισται τέτοια εποχή κάνουμε και μία αλλαγή στα μαλλιά μας. Συνήθως, τα ανοίγουμε κάνα τόνο για να γίνουν πιο ξανθά, αλλά πολύ γνωστή και

Μπήκε η άνοιξη, ο καιρός έφτιαξε, η διάθεση ανέβηκε και ως είθισται τέτοια εποχή κάνουμε και μία αλλαγή στα μαλλιά μας. Συνήθως, τα ανοίγουμε κάνα τόνο για να γίνουν πιο ξανθά, αλλά πολύ γνωστή και λατρεμένη τραγουδίστρια είπε να αποχωριστεί το ήδη καστανόξανθο χρώμα στο μαλλί και να γίνει σκέτο καστανό.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Έλα, όμως, που μπερδεύτηκε στη βαφή και ήρθε το μαλλί κι έγινε μαύρο του κορακιού! Αγνώριστη έγινε η Καλομοίρα (ναι για τη λατρεμένη μας ο λόγος) με το μαύρο μαλλί και μεταξύ μας, δεν της πηγαίνει. Μία που είδαμε τη φωτογραφία και μία που τρομάξαμε να την γνωρίσουμε.

Άσε, που τη μεγαλώνει. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Οκ για την τεράστια αλλαγή και για το λάθος. "Δεν είχα σκοπό να γίνω μελαχρινή, αλλά να επιστρέψω στο φυσικό καστανό μου χρώμα. Μάλλον έκανα όμως, λάθος στην απόχρωση της βαφής και μου βγήκαν μαύρα"