Δεν θα γλιτώσουμε ποτέ από τις Καρντάσιαν

25.04.2012
Η διάσημη οικογένεια που έχει βγάλει εδώ και χρόνια τη ζωή της στη φόρα μέσω των ριάλιτι με το όνομά της, δείχνει ξεκάθαρα ότι "ήρθε εδώ για να μείνει".


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" οι Καρντάσιαν (Kardashian) ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με το τηλεοπτικό δίκτυο "E!" για τρία ακόμη χρόνια έναντι του ποσού των $40 εκατομμυρίων (€30 εκατομμυρίων). Δεν το λες και "άσχημα"…

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η Κιμ (Kim), η Κόρτνεϊ (Kourtney), η Κλοέ (Khloé), η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) και ο Μπρους (Bruce) θα μοιραστούν τα περισσότερα από τα χρήματα σε ισόποσα μερίδια.

Μικρότερα ποσά λέγεται ότι θα λάβουν οι Κένταλ (Kendall) και Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) καθώς και ο Ρομπ Καρντάσιαν (Rob Kardashian), ενώ ο σύντροφος της Κόρτνεϊ, Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick), ο γιος τους Μέισον (Mason) και ο σύζυγος της Κλοέ, Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) έχουν άλλο, ξεχωριστό διακανονισμό με το κανάλι.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι μιλάμε για τρεις εκπομπές που συνεχίζονται αυτή τη στιγμή (Keeping Up With The Kardashians, Khloé & Lamar and Kourtney & Kim Take New York) ενώ υπάρχουν συζητήσεις για μερικά σόου ακόμη. Έστω…

Στο μεταξύ, και ενώ ο Κόρτνεϊ περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και η Κλοέ πασχίζει για το πρώτο, η Κιμ κυκλοφορεί δημόσια και χεράκι-χεράκι με τον νέο της αγαπημένο, Κάνιε Γουεστ (Kanye West).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα