Παντρεύεται γνωστή ηθοποιός

25.04.2012
Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει μετά από δυο χρόνια σχέσης πολύ γνωστή νεαρή ηθοποιός που έχει στο ενεργητικό της πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες. Μάλιστα, επέλεξε να δημοσιεύσει την αναγγελία του γάμου της σε τοπική εφημερίδα της Πρέβεζας.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει μετά από δυο χρόνια σχέσης πολύ γνωστή νεαρή ηθοποιός που έχει στο ενεργητικό της πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες. Μάλιστα, επέλεξε να δημοσιεύσει την αναγγελία του γάμου της σε τοπική εφημερίδα της Πρέβεζας. Ο λόγος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, οι οποίοι πρόκειται να παντρευτούν σύντομα σε κλειστό κύκλο.

Η πρωταγωνίστρια της «Ζωής της άλλης» μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το γάμο, αλλά κα γιατί επέλεξε να βάλει την αναγγελία στην «Τοπική Φωνή» της Πρέβεζας.

«Είναι η καταγωγή της μητέρας μου από την περιοχή και θέλαμε να την κρατήσουμε για τον εαυτό μας αυτή τη στιγμή. Να είναι μια στιγμή μόνο για εμάς τους δυο σε στενό οικογενειακό κύκλο».

Ωστόσο όπως λέει, «την εκκλησία δεν την έχουμε βρει και δεν έχουμε ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Ξέρουμε ότι θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι και είναι σχεδόν όλα έτοιμα!»

Η Ευδοκία όπως όλες οι νύφες του κόσμου έχει το σχετικό άγχος και όπως λέει, όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα του γάμου, τόσο πιο αγχωμένη νιώθει.

Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο με καλεσμένους τις οικογένειες τους και λίγους καλούς φίλους. «Ήταν επιλογή μας. Έτσι θέλαμε να περάσουμε τη μέρα. Στις εποχές που ζούμε, δεν μας έβγαινε να κάνουμε κάτι άλλο!»

Ξεκαθάρισε, δε, ότι εκείνη τη μέρα δεν θα ήθελε δημοσιογράφους και κάμερες:

«Δεν το κάνω από σνομπισμό ούτε για να δημιουργήσω εντυπώσεις. Δεν παντρεύομαι μόνη μου, αλλά έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση. Δεν θέλω να έρθει σε αμηχανία και η στιγμή μας να μετατραπεί σε ένα ωραίο γύρισμα».

Πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι το ζευγάρι πέρασε κρίση στη σχέση του και χώρισε. Ωστόσο, αυτά αποδείχτηκαν... φούμαρα, αφού η Ευδοκία και ο αγαπημένος της όχι μόνο δεν χώρισαν, αλλά ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.