Άστον Κούτσερ & Μίλα Κούνις: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

25.04.2012
Τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει μεγάλο θέμα στη σόουμπιζ σχετικά με αν οι δύο νεαροί σταρ είναι ή όχι ζευγάρι.


Οι φήμες που θέλουν τη Μίλα Κούνις (Mila Kunis) και τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) μαζί και ερωτευμένους ακουγόταν όλο και πιο πολύ.

Η ίδια η 28χρονη ηθοποιός είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι "δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ ποτέ" να έχει δεσμό με τον συγκεκριμένο συνάδελφό της, όμως οι πράξεις της άλλα λένε καθώς οι δύο τους πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακο στην Καρπιντερία. Και φυσικά ο φακός τους τσάκωσε.

Η Μίλα και ο Άστον εθεάθησαν στους δρόμους της παραλιακής πόλης που βρίσκεται νότια της Σάντα Μπάρμπαρα να αγοράζουν φρούτα και λουλούδια. Τι γλυκό!

Οι δύο ηθοποιοί είναι παλιοί γνώριμοι καθώς από το 1998 μέχρι το 2006 πρωταγωνιστούσαν μαζί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "That '70s Show", όπου έπαιζαν και τους ερωτευμένους.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε μια χαρακτηριστική σκηνή της σειράς όπου η Μίλα παραδέχεται ότι θέλει να κάνει τα παιδιά του Άστον.

Το ότι Κούτσερ και Κούνις πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακο είναι γεγονός. Όμως, αν το όλο θέμα είναι ένα είδους διαφημιστικό τρικ εν όψει μιας εορταστικής επανασύνδεσης όλου του καστ που συζητιέται ή όχι… ελέγχεται.

Κατά τα άλλα, η πρώην σύζυγος του 35χρονου ηθοποιού, Ντέμι Μουρ (Demi Moore) φαίνεται να έχει αρχίσει να ξεπερνά το στραπάτσο που έπαθε από την απιστία του και τον χωρισμό τους και ύστερα από την κατάρρευση και την αποτοξίνωση εμφανίστηκε έτοιμη μέχρι να αλλάξει και το όνομά της στο Twitter, πράγμα που είναι πολύ ενδεικτικό για τη διάθεσή της να αλλάξει σελίδα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα