Τι λέει η Τζένιφερ Άνιστον για τον γάμο στην Κρήτη;

25.04.2012
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από τα δημοσιεύματα που θέλουν την ελληνικής καταγωγής σταρ να παντρεύεται στην Κρήτη. Η ίδια, όμως, τι απαντάει σχετικά;

Τη μια αρραβωνιάζεται, την άλλη χωρίζει, τη μία παντρεύεται την άλλη όχι. Και αν θα τον πάρει τελικά τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) με παπά και με κουμπάρο, πού θα το κάνει τελικά. Ουφ. Ζαλιστήκαμε από τα πολλά σενάρια.

Και αφού όλα τα πιο πρόσφατα έντυπα και διαδικτυακά δημοσιεύματα ήθελαν την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) να παντρεύεται στην Ελούντα, έρχεται η απάντηση δια στόματός της. Ή μάλλον δια του εκπροσώπου της, την οποία όμως μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη καθώς στο επίσημο σάιτ της σταρ δεν έχει αναρτηθεί ακόμη ανάλογη δήλωση.

Έτσι, ενώ το ΤΜΖ πρώτο ανακοίνωσε ότι η Τζεν όχι μόνο επισκέφτηκε την Κρήτη αλλά έχει ήδη συζητήσει εκτενώς με τους ανθρώπους συγκεκριμένου ξενοδοχείου για την οργάνωση του γάμου της, ο εκπρόσωπός της φέρεται να το διαψεύδει με τον εξής εύλογο συλλογισμό.

"Πώς είναι δυνατόν, ένας από τους πιο φωτογραφημένους ανθρώπους στον κόσμο να έχει υποτιθέμενα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τσεκάρει ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν έχει καν ακούσει ποτέ της και να μην γίνει αντιληπτή από κανέναν;" Αναρωτιέται ο εκπρόσωπος της Άνιστον προσθέτοντας ότι το όλο θέμα μοιάζει με ένα καλοστημένο διαφημιστικό και τίποτα παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα έχει συνέχεια, ενώ μέχρι στιγμής κρατάμε ως δεδομένο ότι ο μόνος σούπερ σταρ γάμος που αναμένεται στα σίγουρα και επιβεβαιωμένα είναι αυτός της Αντζελίνας Τζολί (Angelina Jolie) και του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα