Μετά τον καρκίνο, ένα μωρό για την Τζουλιάνα Ράνσικ

24.04.2012
Τα άσχημα φαίνεται ότι πέρασαν για τη γνωστή αμερικανίδα παρουσιάστρια που φαίνεται να γυρίζει μια νέα, υγιή και χαρούμενη σελίδα στη ζωή της.

Ενώ βρισκόταν στη διαδικασία του προγεννητικού ελέγχου πέρσι, η Τζουλιάνα Ράνσικ (Giuliana Rancic) ανακάλυψε ότι βρισκόταν στα πολύ αρχικά στάδια του καρκίνου του μαστού.

Τον περασμένο Οκτώβριο η 36χρονη παρουσιάστρια του Ε! News και ριάλιτι σταρ δημοσιοποίησε τα νέα ενώ τον Νοέμβριο –και ύστερα από επιπλοκές- υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή.

Τα πράγματα πήγαν καλά και η Τζουλιάνα επέστρεψε πολύ γρήγορα στο πόστο της.

Τώρα όμως ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα στη ζωή της θαρραλέας παρουσιάστριας και του συζύγου της, Μπιλ (Bill), ο οποίος στάθηκε δίπλα της σε κάθε λεπτό της δοκιμασίας της.

Όπως ανακοίνωσε το ίδιο το ευτυχισμένο ζευγάρι, οι δυο τους πρόκειται να γίνουν γονείς σύντομα μέσω παρένθετης μητέρας η οποία κυοφορεί το βιολογικό παιδί τους, από γονιμοποιημένο ωάριο της Τζουλιάνα που είχε καταψυχθεί πριν από τη αρρώστια της.

Ο Μπιλ και η Τζουλιάνα μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα με τους θαυμαστές προσθέτοντας ότι θα τους κρατούν ενήμερους σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Όσο για τη γυναίκα που κυοφορεί το παιδί των Ράνσικ; Πρόκειται για μια γυναίκα, την οποία τους σύστησαν στο κέντρο γονιμοποίησης που τους παρακολουθούσε, ζει σε άλλη πολιτεία και το ζευγάρι την επισκέπτεται κάθε μήνα.

Η Τζουλιάνα και ο Μπιλ γνωρίζουν ήδη το φύλο του παιδιού τους, όμως δεν θέλουν να το αποκαλύψουν ακόμη. Εξάλλου, δεν έχει καμία σημασία.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα