Σοκ για Γερμανού: Την άφησε πρώην της για άνδρα!

24.04.2012
Συμβαίνει και στα καλύτερα, συνέβη και στο... σπίτι της Ναταλίας Γερμανού, η οποία αποκάλυψε το ισχυρό σοκ που έπαθε όταν ένας πρώην αγαπημένος της την παράτησε γι άλλον άνδρα. Εμείς να δεις τι σοκ πάθαμε

Συμβαίνει και στα καλύτερα, συνέβη και στο... σπίτι της Ναταλίας Γερμανού, η οποία αποκάλυψε το ισχυρό σοκ που έπαθε όταν ένας πρώην αγαπημένος της την παράτησε γι άλλον άνδρα. Εμείς να δεις τι σοκ πάθαμε, που τα εκτοξεύει έτσι το Ναταλάκι και όποιον πάρει ο... Χάρος!

Η Ναταλία που λες αποκάλυψε ότι κάποτε παλιά ήτο ερωτευμένη με ένα παλικάρι κι αυτό μαζί της (έτσι πάνε αυτά) ώσπου μια μέρα το ερωτευμένο παλικάρι την βρήκε και της έκανε βαρυσήμαντη και σοκαριστική δήλωση: ήτο ερωτευμένο με άλλο παλικάρι! Μπορούμε να καταλάβουμε το σοκ που έπαθε η Γερμανού από την ανακοίνωση ότι ο καλός της την χωρίζει για άλλον άνδρα.

«Φυσικά, ήταν ένα σοκ για μένα τότε, αλλά το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα γιατί μου το παραδέχτηκε με κάθε ειλικρίνεια, το συζητήσαμε και κατάλαβα ότι συμβαίνουν και αυτά μέσα στη ζωή».

Και συνεχίζει: «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκείνη τη στιγμή! Πάντα θα θυμάμαι ότι ένας πρώην μου με χώρισε για έναν άντρα. Ok! Ελπίζω μόνο να μην φταίω εγώ…»

Για την ιστορία η Ναταλία τότε ήτο στην τρυφερή ηλικία των 20 χρόνων. Το παλικάρι ήτο 23!