Παντρεύτηκε εγκυμονούσα σταρ του Dancing

24.04.2012
Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο δημαρχείο. Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτο τους παιδιού μέσα στο καλοκαίρι η σταρ του Dancing with the stars και ο αγαπημένος της ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου

Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο δημαρχείο. Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτο τους παιδιού μέσα στο καλοκαίρι η σταρ του Dancing with the stars και ο αγαπημένος της ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου, επισημοποιώντας τον έρωτά τους που μετρά δύο χρόνια. Ο λόγος για την Μαρία Τσουρή και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλου, οι οποίοι λίγο πριν τον ερχομό του πελαργού ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου της Γλυφάδας.


Το ραντεβού είχε δοθεί το πρωί και μπορεί στους περισσότερους πολιτικούς το ζευγάρι να πηγαίνει μαζί στο δημαρχείο, εδώ τηρήθηκε πιστά το... πρωτόκολλο του γάμου. Έτσι, ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού έφτασε πρώτος στο δημαρχείο και με μία ανθοδέσμη περίμενε καρτερικά την αγαπημένη του, η οποία μάλλον κράτησε το στήσιμο για τον θρησκευτικό γάμο, αφού άργησε μόνο λίγα λεπτά.

Η Τσουρή αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, τίμησε τα ψηλοτάκουνα, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ ριχτό φόρεμα. «Είναι από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, είναι και το μωρό βέβαια γι’ αυτό δε λέω η πιο ευτυχισμένη», δήλωσε στην κάμερα του Star η γνωστή πολίστρια.

Σε δύο μήνες το ζευγάρι στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι και με τον ερχομό του θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος.


Μαρία και Παναγιώτης είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, ενώ η πρόταση γάμου έγινε τον Δεκέμβριο.