H Mανωλίδου έθιξε τα προσόντα του... Λιάγκα

09.04.2012
Αυτή η κόντρα δεν λέει να κοπάσει! Η Ευγενία Μανωλίδου κατάφερε άλλη μια φορά να ρίξει λάδι στη φωτιά, στην σχέση της με το Γιώργο Λιάγκα.

Αυτή η κόντρα δεν λέει να κοπάσει! Η Ευγενία Μανωλίδου κατάφερε άλλη μια φορά να ρίξει λάδι στη φωτιά, στην σχέση της με το Γιώργο Λιάγκα.

Που λες λοιπόν, η Ευγενία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, κι ο παρουσιαστής έσυρε την αθώα Μανωλίδου σε ένα παιχνίδι πρόστυχων λέξεων.

Η Ευγενία έπρεπε να διαλέξει μέσα από μια γυάλα μια σειρά από εκφράσεις που δύσκολα μπορεί να συλλαβίσει δυνατά και στον τηλεοπτικό αέρα μια κυρία.

Η πρώτη λέξη έλαχε να είναι το χαριτωμένο ''μικροτσού...νος και αφού κόμπιασε η Ευγενία απέφυγε να το ψελλίσει. Ο Κωστόπουλος για να την βοηθήσει, της ζήτησε να βάλει την λέξη μέσα σε πρόταση ξεκινώντας έτσι: ''Ο Γιώργος είναι...''!

Και μάντεψε σε ποιόν Γιώργη πήγε το μυαλό της. Ούτε στον Κλούνη, ούτε στον ''όπου Γιώργο Μάλαμα, ούτε καν στον Γιώργο που είναι πονηρός.

''Τον Λιάγκα εννοείς;'' απάντησε μέσα στον ειρωνικό χαμόγελο η Μανωλίδου και μην νομίζεις πως σήμερα από τον αέρα της εκπομπής του ο Λιάγκας άφησε την πρόκα ασχολίαστη.

Ο παρουσιαστής έδειχνε έκπληκτος από αυτό που άκουσε και αφού τόνισε πως δεν θα μιλήσει για τα προσόντα του, αρκέστηκε στο να τονίσει πως για να έχει άποψη η κυρία Μανωλίδου, θα πρέπει να τον δει γυμνό, κάτι που δεν έχει γίνει!

Η Κατίνα!