Η γυναίκα που έκλεψε τον άντρα της Ντάνι Μινόγκ

09.04.2012
Τα νέα για τον χωρισμό της μικροσκοπικής αυστραλέζας σταρ από τον σύζυγό της είναι ακόμη νωπά και οι φήμες αποκαλύπτουν την "πέτρα του σκανδάλου".


Η Ντάνι Μινόγκ (Dannii Minogue) και ο Κρις Σμιθ (Kris Smith) ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν την περασμένη εβδομάδα και –όπως ήταν φυσικό- οι φήμες σχετικά με τους λόγους έχουν… οργιάσει.

Υπάρχουν αυτές που θέλουν την 40χρονη αδελφή της Κάιλι (Kylie) να είναι τόσο δεσποτική που ο Κρις δεν άντεξε άλλο και την… έκανε, ενώ μεγαλύτερο βάρος φαίνεται ότι αποκτούν τελευταία εκείνες που χαρακτηρίζουν το 33χρονο μοντέλο "μέγα μπερμπάντη" και μιλούν για… τρίτο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο Κρις έχει ξελογιαστεί από την πρώην μις Υφήλιο, Τζένιφερ Χόκινς (Jennifer Hawkins), η οποία, από την πλευρά της, δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία που του έχει.

Τόσο ο Κρις, όσο και η 28χρονη καλλονή διέψευσαν τα σενάρια που τους θέλουν ζευγάρι -και μάλιστα όχι και τόσο φρέσκο (!)- όμως τα γεγονότα άλλα λένε…

Ο Σμιθ και η Χόκινς είναι αμφότεροι μοντέλα για το αυσταλέζικο πολυκατάστημα Myer και εργάζονται μαζί εδώ και χρόνια.

Ο φακός, όμως, τους έχει συλλάβει επανειλημμένα μαζί και εκτός διαφημιστικού και η χημεία μεταξύ τους είναι… αδιαπραγμάτευτη!

Κατά τα άλλα, το ζευγάρι έχει έναν γιο μαζί, τον 20 μηνών Ίθαν (Ethan), ο οποίος αποτελεί, σύμφωνα με τις δηλώσεις των ιδίων, πρώτη τους προτεραιότητα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα